Skip to content

Niets mooier dan een goede pot Handbal, waar je als team wordt uitgedaagd om tot het uiterste te gaan om je punten binnen te halen en de tegenpartij buiten (het doel) te houden. Ja, dat je je hart voelt bonken van oplopende spanning, je ademhaling versnelt, het publiek op de tribune waanzinnig lijkt te worden en je je team ziet vlammen en scoren.

Ja, zo willen we het graag zien. Maar om zover te komen is het hard en veelvuldig trainen, oefenen, wedstrijden spelen en….incasseren als het anders gaat. Want een ‘sterrenteam’ wordt niet geboren, een sterrenteam vormt en kneedt zichzelf tot een minutieus op elkaar ingespeeld team, waarbij elke speler zowel in de verdediging als in de aanval precies weet wat er van hem (of haar) wordt verwacht. En dat vraagt tijd en inzet, betrokkenheid en doorzettingsverrmogen. Van de spelers zelf, van hun ouders, de trainers en begeleiders, maar ook van de vele betrokken vrijwilligers van onze vereniging: -) Een team ben je niet in je eentje. Vlammen doe je samen, als team, als vereniging.

Een team vormt zich door wederzijds respect, samen trainen, wedstrijden spelen, door winnen en verliezen en het hebben van veel plezier. Vooral dat laatste mogen we niet vergeten. Plezier in je sport, in het spelen in een (nieuw) team en het verleggen van je eigen en je team grenzen. Alles komt voorbij als je team zich vormt. En dan mettertijd, na een jaar ploeteren en opbouwen, is de tijd om te oogsten. Om te schitteren en te vlammen als team. Dat begint met een enkel vonkje, groeit uit van een weggevaagde wedstrijd, naar een stevige pot met uitdaging, naar een gelijk spel, maar een overwinning…

Geef het vlammetje de tijd om te groeien en dan zul je zeker zien, dan spelen onze jongens en meisjes dit seizoen de sterren van de hemel:-)

Relevante berichten

Wij maken ook gebruik van cookies (beschreven in de privacyverklaring)om de website te blijven verbeteren. Maar hiervoor hebben we jouw toestemming nodig. Klik hieronder op accepteren om deze toestemming te geven.

Cookie settings

Below you can choose which kind of cookies you allow on this website. Click on the "Save cookie settings" button to apply your choice.

FunctionalOur website uses functional cookies. These cookies are necessary to let our website work.

AnalyticalOur website uses analytical cookies to make it possible to analyze our website and optimize for the purpose of a.o. the usability.

Social mediaOur website places social media cookies to show you 3rd party content like YouTube and FaceBook. These cookies may track your personal data.

AdvertisingOur website places advertising cookies to show you 3rd party advertisements based on your interests. These cookies may track your personal data.

OtherOur website places 3rd party cookies from other 3rd party services which aren't Analytical, Social media or Advertising.