Enige tijd geleden werd tijdens het beachtoernooi kennis gemaakt met de opa van Pelle en Pyke Keijzer. Via de moeder van deze boys -Vanessa- kwamen wij op de hoogte van het feit dat deze opa de eigenaar is van Grand Café De Notaris. Er begon iets te kriebelen want wellicht lag daar een optie voor sponsoring. Het gesprek werd aangegaan en onder het genot van een kopje koffie lag de vraag op tafel of de beide teams waarin Pelle en Pyke spelen konden worden gesponsord met kleding. Nadat over en weer de vragen werden gesteld en beantwoord,  werden de handen geschut. Het “teken” dat er een deal gesloten was. Passen, meten, bestellen, uitleveren en vervolgens nog bedrukken. Vrijdag 6 oktober omennabij 18.00 uur kon voor de teams D2 en JC1 de kleding worden opgehaald. Team D2 speelde in Schalkhaar. JC1 speelde een thuiswedstrijd en werd wat vroeger naar de Mheenhal geloosd. Inmiddels was Edu Schlundt Bodien (De Notaris) gearriveerd en hij overhandigde de team tas met de nieuwe kleding aan Gerhard Spijkerbosch (bestuurslid en begeleider van JC ). Vervolgens kwam Pelle Keijzer tevoorschijn in het nieuwe tenue dat met geklap werd begroet. Een mooi geschenk voor 2 jeugdteams met een “chapeau en dank” aan De Notaris.

 

.