Skip to content

Ooggetuige vertelt

Jongens C ontmoetten vanmiddag in de Mheenhal handbalvereniging Quintus en dat hebben ze geweten! Beide teams waren aan elkaar gewaagd en konden over en weer mooie doelpunten maken. Vanaf de zijlijn zagen wij van beide teams de opbouw strategie, hun (over)spellijn en verdedigingswerken. Met gecoördineerd overspelen zochten de spelers naar een gaatje in de verdediging…of soms naar het gat in de verdedigingsmuur:-) Om vervolgens geheel onverwacht vanuit de hoek met een U-bocht onder de arm van de tegenpartij door te spelen. Mooi om naar te kijken. Soms vermakelijk om te zien.

Van Achilles wisten de nummers 5 (Luuk Groenewoud) en 9 (Justian Spijkerbosch) samen 13 punten te scoren. Ook Daan Donderwinkel, Niek Velthuis en Chris Ambagtsheer legden hun bal met gevoel en precisie netjes in het doel.  Als team was Achilles C samen goed voor 16 punten. Quintes legde hen het vuur aan de handbalschoenen en sleepte dankzij spelers 7 en 12 maar liefst 25 punten binnen. Een mooie pot handbal, met voor de komende trainingen weer enkele leerpunten en verbeterpunten. Dit is een periode van opbouwen en op elkaar ingespeeld raken. Als team zie ik ze groeien, onze jongens. Met het volste vertrouwen kijk ik uit naar hun volgende wedstrijd!

Relevante berichten

Wij maken ook gebruik van cookies (beschreven in de privacyverklaring)om de website te blijven verbeteren. Maar hiervoor hebben we jouw toestemming nodig. Klik hieronder op accepteren om deze toestemming te geven.

Cookie settings

Below you can choose which kind of cookies you allow on this website. Click on the "Save cookie settings" button to apply your choice.

FunctionalOur website uses functional cookies. These cookies are necessary to let our website work.

AnalyticalOur website uses analytical cookies to make it possible to analyze our website and optimize for the purpose of a.o. the usability.

Social mediaOur website places social media cookies to show you 3rd party content like YouTube and FaceBook. These cookies may track your personal data.

AdvertisingOur website places advertising cookies to show you 3rd party advertisements based on your interests. These cookies may track your personal data.

OtherOur website places 3rd party cookies from other 3rd party services which aren't Analytical, Social media or Advertising.