Corona

Samen veilig sporten & supporten

Op deze pagina is actuele informatie te vinden over Corona in relatie tot handbal bij Achilles. Met nieuws en richtlijnen voor spelers en familie, vrienden van de club, supporters en vrijwilligers. 

Coronamaatregelen AHV Achilles

De corona coördinatoren hebben namen het bestuur van AHV Achilles onderstaande richtlijnen van de NHV (https://www.handbal.nl/corona-en-competitie/) overgenomen en heeft daarop enkele aanvullingen voor eigen leden:

Klik hier voor de aanvullende richtlijnen bij AHV Achilles (versie 2 – 29 september 2020)

Let op: klik hier voor de EXTRA aanvullende maatregelen bij AHV Achilles (per 29 september 2020).

Taken en verantwoordelijkheden zaaldienst

Bij thuiswedstrijden gelden extra specifieke taken en verantwoordelijkheden voor mensen die zaaldienst hebben en de aanwezige corona-verantwoordelijken. Er is een protocol opgesteld voor het gebruik van de sporthallen door Accres en door AHV Achilles. Zorg dat je hiervan op de hoogte bent.

Klik hier voor het protocol bij thuiswedstrijden van AHV Achilles

Protocollen verenigingen bij uitwedstrijden

Iedere vereniging kan eigen aanvullende richtlijnen opstellen. Bij veel verenigingen zijn hiervoor speciale corona-contactpersonen aangesteld. Op basis hiervan hebben de corona coördinatoren van AHV Achilles een overzicht (besluitenmatrix) opgesteld:

Klik hier voor de besluitenmatrix met overzicht van richtlijnen en contactpersonen van andere verenigingen (voor zover bekend)en wat dat betekent in de praktijk.

Meer informatie en vragen

Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Mirjam Harmsen en Judith Scheffer via corona@ahvachilles.nl.
Mirjam en Judith zijn de corona coördinatoren van AHV Achilles. https://www.handbal.nl/corona-en-competitie/