Skip to content

Mooi gespeeld

Zo aan de zijlijn voel ik mij soms machteloos, zou ik wel eens lekker willen schreeuwen. Maar ja, als je achter ‘de tafel’ zit, dan is het niet de bedoeling, dat je je voorkeur of afkeur tijdens het spel al te duidelijk laat blijken. Dus wring ik zachtjes in mijn handen, mompel ik af en toe onverstaanbare woorden, schuifel ik met mijn voeten en streep ik het volgende doelpunt af op de papieren lijst… totdat het punten aantal zó ver uit elkaar ligt, dat ik ongegeneerd blij van mij af schreeuw als onze jongens C een hard verdiend doelpunt weten te scoren.

Jongens, jongens, wat worden we vanmiddag ongenadig uit het veld gespeeld door de groene gezellige sprinters van Minerva (Gaanderen). Maar wat houden onze jongens zich goed en wat zoeken ze hard naar kansen in de verdediging en wat jammer als die paal er net weer voor staat…

Een beetje lichaamslengte hebben is wel handig bij deze sport, maar zegt gelukkig niet alles, want onze jongens groot en iets minder groot, kruipen vlug en snel, gewiekst en behendig onder gestrekte armen door en draaien ongelooflijk snel om hun as om de bal soepel  af te spelen naar een teamgenoot. Dat de eindstand uiteindelijk 8-38 voor de tegenstander is, dat zien we dan even door de vingers, want onze jongens hebben weer goed gespeeld.

Na de wedstrijd even allemaal bijkomen, douchen en natuurlijk een heerlijk verfrissend appeltje. Op naar volgend weekend, dan gaan we er weer samen op uit, op naar een volgende mooie pot handbal!

En natuurlijk mogen de foto’s die ik geschoten heb niet ontbreken.

Wendy le Griep

Relevante berichten

Wij maken ook gebruik van cookies (beschreven in de privacyverklaring)om de website te blijven verbeteren. Maar hiervoor hebben we jouw toestemming nodig. Klik hieronder op accepteren om deze toestemming te geven.

Cookie settings

Below you can choose which kind of cookies you allow on this website. Click on the "Save cookie settings" button to apply your choice.

FunctionalOur website uses functional cookies. These cookies are necessary to let our website work.

AnalyticalOur website uses analytical cookies to make it possible to analyze our website and optimize for the purpose of a.o. the usability.

Social mediaOur website places social media cookies to show you 3rd party content like YouTube and FaceBook. These cookies may track your personal data.

AdvertisingOur website places advertising cookies to show you 3rd party advertisements based on your interests. These cookies may track your personal data.

OtherOur website places 3rd party cookies from other 3rd party services which aren't Analytical, Social media or Advertising.