Skip to content

Griezelavond bij Achilles

Zombie’s, heksen, de dood, dracula, wat was er afgelopen vrijdagavond gebeurd bij het clubhuis?

Het hele clubhuis was omgetoverd in Halloween sferen, een vreselijk bloederige operatiekamer en een ontmoeting met enge heksen stond de jeugdleden binnen te wachten. Maar ook buiten was een grote griezeltocht uitgezet. Grafzerken, kruizen, zombie touwbrug en een heleboel angstaanjagende figuren stonden verdekt opgesteld in het donker om de zenuwen van de jeugdleden te “tarten”.

Vanaf 20.00 waren de jeugdleden welkom voor een eng griezel verhaal op het donkere grasveld, niet wetende wat hen te wachten stond. Na dit verhaal mocht men naar binnen, welkom geheten door een priester. In de Halloween kantine was een mogelijkheid om even rustig te zitten voordat het echte griezelen zou beginnen. De levensechte vogelspin was blij met zoveel bezoekers.

De jeugdleden mochten per team/deel van het team de griezeltocht gaan maken, door de spookachtige gang naar de operatiekamer en de heksen. Vervolgens via de achterdeur naar buiten, waar een zombie hen rammelend aan het hek stond op te wachten. Vervolgens liep de, door waxine verlichte, sfeervolle route naar de buiten berging. Door de struiken naar het scheidsrechtersgebouw, langs de bosjes naar de grote bossage waar men over de touwbrug heen moest. Vervolgens dwars het veld over terug naar het clubhuis, waarbij een verongelukte auto vanuit de struiken vervaarlijk begon te toeteren en te seinen met de lampen. Onderweg werden de jeugdleden opgewacht door griezelige en angtsaanjagende personages: zombie’s, dracula, een monnik, heksen, een killerclown met een doorgesneden keel, killerclowns met motorzagen, darth vader en de Dood.

Gegil en geschreeuw van alle kanten, het was voor velen toch enger dan verwacht, vooral als je achtervolgd wordt of als er ineens “griezels” vervaarlijk uit de bosjes komen rennen.

Veel complimenten hebben wij gekregen voor de opzet. De voorbereidingen hebben een aantal dames bijna slapeloze nachten bezorgd, maar wat was het een geslaagde avond.

Een enorme “BEDANKT” voor een ieder die geholpen heeft om deze eerste Halloween bij Achilles tot een succes te maken !! Klik hier voor de angstaanjagende fotosessie.

Met vriendelijke groeten
De ledencommissie

Relevante berichten

Wij maken ook gebruik van cookies (beschreven in de privacyverklaring)om de website te blijven verbeteren. Maar hiervoor hebben we jouw toestemming nodig. Klik hieronder op accepteren om deze toestemming te geven.

Cookie settings

Below you can choose which kind of cookies you allow on this website. Click on the "Save cookie settings" button to apply your choice.

FunctionalOur website uses functional cookies. These cookies are necessary to let our website work.

AnalyticalOur website uses analytical cookies to make it possible to analyze our website and optimize for the purpose of a.o. the usability.

Social mediaOur website places social media cookies to show you 3rd party content like YouTube and FaceBook. These cookies may track your personal data.

AdvertisingOur website places advertising cookies to show you 3rd party advertisements based on your interests. These cookies may track your personal data.

OtherOur website places 3rd party cookies from other 3rd party services which aren't Analytical, Social media or Advertising.