Het Nederlands Kampioenschap Beach Handball 2016 wordt georganiseerd voor de D-, C-, B- en A-jeugd en Senioren en vindt plaats op zaterdag 2 juli en zondag 3 juli 2016 bij Molecaten Park Flevostrand te Biddinghuizen.

De teams die aan het NK  meedoen moeten zich via het spelen van toernooien op de Beach Tour kwalificeren. De populariteit van Beach Handbal neemt elk jaar toe. Dit jaar waren er meer toernooien dan ooit op de Beach Tour en dus meer concurrentie.

Intersport Jonker Achilles is elk jaar goed vertegenwoordigd op het NK. We hebben een traditie hoog te houden. Zeker nu we onze eigen Beachvelden hebben. Het is dan ook razend knap dat, ondanks de toegenomen concurrentie, dit jaar 5 (!) teams van Achilles zich rechtstreeks gekwalificeerd hebben voor het NK.

De Heren A, Heren B, Heren C, Dames C en Dames D mogen zich gaan voorbereiden op het NK.

We wensen jullie veel succes en plezier!

Meer informatie over het NK Beach is te vinden op //www.handbal.nl/beach/nkbeach/molecaten-nk-beach-handball-2016/

NK Beach 2016 Indeling