Elk jaar is er aan het einde van het seizoen een barbecue voor alle vrijwilligers van Achilles. Voordat er vanavond begonnen kon worden met braden en eten was er een verrassing voor Tineke Beke.

Tijdens de traditionele speech van voorzitter Antoine Joosten werd opeens het woord nog eens extra tot Tineke gericht. De recente ALV heeft namelijk ingestemd met het voorstel van het bestuur om Tineke te benoemen tot erelid van Achilles.

Antoine richtte zich in zijn speech op de uitgebreide rol van Tineke voor Achilles. Iedereen binnen Achilles kent Tineke. Als wedstrijdsecretaris, als coach, als trainer, als scheidsrechter, als manusje-van-alles en natuurlijk ook als lid van de Toernooi Commissie. Tineke doet al jaren heel erg veel binnen Achilles. En….als je iets niet weet, dan is de kans groot dat Tineke het wel weet.

Tineke, gefeliciteerd!

Tineke Erelid 3