Nog één dag en dan gaat ons jaarlijkse veldhandbaltoernooi weer van start.

Vrijdag 10 juni starten we met een spectaculaire opening vanaf 19 uur. Waarna er een gezellige Hollandse feestavond met DJ zal zijn.

Op zaterdag 11 juni speelt de H- tot en met B-jeugd veldhandbal en A-jeugd en senioren beachhandball. Vanaf 17:30 uur is er een barbecue met aansluitend een feestavond met een swingende band!

Zondag 12 juni wordt er door de B-, A-jeugd en senioren veldhandbal gespeeld, en zullen C- en B-jeugd de voeten in het zand zetten. Op zaterdag zit het toernooi helemaal vol en wordt het dus een drukte van jewelste. Alle Achillesteams doen mee aan het veldtoernooi. Bij het recreatieve beachtoernooi doen de volgende teams van Achilles mee. Zaterdag heren senioren 1 en 2, dames senioren 1 en 2 , en heren A-jeugd. Op zondag jongens C en jongens B, meisjes B en meisjes C2

Tot morgen!

De toernooicommissie