De voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn alweer in volle gang.Graag willen wij het nieuwe seizoen starten met een gezellige startkamp op zaterdag 22 aug. en een familiemix beachtoernooi op zondag 23 aug. 2015. Beide dagen staan natuurlijk in het teken van elkaar weer ontmoeten en kennismaken met je (nieuwe) team. Ook dit jaar is het mogelijk om te blijven slapen met je team op het terrein van Achilles.

Het programma voor zaterdag 22 augustus ziet er als volgt uit:

 • 18.30  uur ontvangst teams in het clubhuis en opbouwen van het tentenkam
 • 19:30  start jeugdactiviteiten, divers programma voor de oudere en jongere jeugd.

Familie/mix-beachtoernooi:

Deze wordt gehouden op zondag 23 augustus 2015. Hier mag iedereen van je familie aan meedoen. Je kunt je inschrijven als team, maar ook individueel. Wij zullen dan teams vormen met andere kinderen/ouders.

Het programma voor zondag 23 augustus ziet er als volgt uit:

 • 07:30 tot 08:30 ontbijten
 • 09:00 ontvangst teams en ouders
 • 09:30 korte uitleg beach en officiële opening beachvelden
 • 10:00 tot 13:00 familie/mix beachtoernooi.
 • 13:30 prijsuitreiking
 • 14:00 Officiele opening beachvelden d.m.v. promo beachwedstrijd van Chamelot tegen Intersport Achilles heren 1.
 • 17:00 BBQ

De Barbecue is tegen betaling van € 12,50 per persoon. Opgeven kan nog op ahv.beach.achilles@gmail.com.

Begeleiding/Bereikbaarheid

De begeleiding tijdens het startkamp is in handen van Christian Knulst (06-30869006) en Robbin Pijpstra (06-48501733). We zijn tel. te bereiken via het telefoonnummer van het clubhuis (055-5222327) of op bovengenoemde mobiele nummers.

Om dit alles te kunnen organiseren zijn wij dringend op zoek naar vrijwilligers die willen plaatsnemen in de ledencommissie. Lijkt het je leuk om activiteiten te organiseren en/of tijdens activiteiten te assisteren geef je dan op bij Robbin Pijpstra, email adres: activiteitencontactachilles@gmail.com

Zonder vrijwilligers kunnen wij helaas geen activiteiten realiseren.

Tot slot:

 • Deelname aan de startdag is gratis.
 • Per team dient een begeleider aanwezig te zijn. Dit mag een trainer, coach, begeleider of een ouder van een jeugdlid zijn. Graag bij opgave team vermelden wie de begeleider is. Bij het slapen zal er ook een begeleider aanwezig moeten zijn.

Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Hopelijk kunnen we op een aantal aanmeldingen voor de ledencommissie rekenen zodat we onze activiteiten kunnen voortzetten.

Rest ons iedereen een fijne vakantie toe te wensen en graag tot volgend seizoen.

Met vriendelijke groet,

Christian Knulst en Robbin Pijpstra