De stichting Tophandbal Gelre rganiseert van 17 tot 21 augustus het handbal zomerkamp.  Voor deze handbal week hebben 60 jeugdige handballers en handbalsters ingeschreven. In deze dagen worden de jongelui door diverse toptrainers bijgeschaafd aan de verschillende basis technieken.
Dinsdagmorgen was o.a. als gasttrainer aanwezig Joop Fiege.  Joop is trainer van ere-divisionist Hurry Up en de trainer van het mannen Oranje team.  Bij Hurry-Up spelen dit seizoen de oud-Achilles spelers Thies Berendsen en Harmen Voogd.
STP83097
Dit jaar trainen op het handbal zomerkamp de Achilles jeugdspelers Noa Groener, Eva van Rijn, Esther en Ilse Sijtsma, Lisanne v.d. Meer,  Lynn Holtman, Mikki de Weerd en Rick Tingen.
Meer informatie over de stichting Tophandbal Gelre is te vinden op //www.tophandbalgelre.nl