afgelopen vrijdagavond werd de rust wreed verstoord door gillende kinderen, motorzagen, een klepperende grafkist, een “sloopact” op een auto en nog een heleboel enge acts. De 2de editie van onze Halloweentocht vond plaats op het terrein rondom ons clubhuis.

De tocht begon in het clubhuis. Via een griezelig aangeklede gang kwam men bij de waarzegster. Waarschuwde zij voor de tocht vol enge “acts”, of was zij “vriendelijk” beledigend? Door de waarzegster werden de jeugdleden ook naar buiten gejaagd om aan de tocht vol griezel en gruwel te beginnen.

Sommige jeugdleden vonden de eerste act al zo eng dat men gillend terug wou naar het clubhuis, maar helaas was er geen weg terug. De griezelroute was dit jaar groter en enger dan vorig jaar. Van het clubhuis naar de buiten “slagerij”, via de bossage, vol met enge poppen richting het clubhuis van de scheidsrechters. Onderweg kwam men de auto tegen. Helaas heeft deze auto de tocht niet zonder slag of stoot doorstaan en is vol deuken en tomatenpuree afgevoerd, rijp voor de sloop.

Achter het clubhuis van de scheidrechters, door de volgende bossage, waar een aantal enge wachters stonden. En daar kwam de vraag, welke zijn wel echt? Schuin het veld over, naar de volgende bossage vol verrassingen, via het tentenkamp naar het beachveld. Op het beachveld stond een “doodskist”. Over het verharde veld helemaal naar de andere kant waar men dacht veilig te zijn in de partytent, maar helaas. En als laatste kwam men bij de heksen met een ketel vol stoom.

Veel complimenten hebben wij ook dit jaar weer gekregen voor de opzet. Het was een geweldige, geslaagde avond.

Een enorme “BEDANKT” voor een ieder die geholpen heeft om ook deze Halloween bij tot een succes te maken !!

Met vriendelijke groeten
De ledencommissie