Skip to content

Gillend over het grasveld

afgelopen vrijdagavond werd de rust wreed verstoord door gillende kinderen, motorzagen, een klepperende grafkist, een “sloopact” op een auto en nog een heleboel enge acts. De 2de editie van onze Halloweentocht vond plaats op het terrein rondom ons clubhuis.

De tocht begon in het clubhuis. Via een griezelig aangeklede gang kwam men bij de waarzegster. Waarschuwde zij voor de tocht vol enge “acts”, of was zij “vriendelijk” beledigend? Door de waarzegster werden de jeugdleden ook naar buiten gejaagd om aan de tocht vol griezel en gruwel te beginnen.

Sommige jeugdleden vonden de eerste act al zo eng dat men gillend terug wou naar het clubhuis, maar helaas was er geen weg terug. De griezelroute was dit jaar groter en enger dan vorig jaar. Van het clubhuis naar de buiten “slagerij”, via de bossage, vol met enge poppen richting het clubhuis van de scheidsrechters. Onderweg kwam men de auto tegen. Helaas heeft deze auto de tocht niet zonder slag of stoot doorstaan en is vol deuken en tomatenpuree afgevoerd, rijp voor de sloop.

Achter het clubhuis van de scheidrechters, door de volgende bossage, waar een aantal enge wachters stonden. En daar kwam de vraag, welke zijn wel echt? Schuin het veld over, naar de volgende bossage vol verrassingen, via het tentenkamp naar het beachveld. Op het beachveld stond een “doodskist”. Over het verharde veld helemaal naar de andere kant waar men dacht veilig te zijn in de partytent, maar helaas. En als laatste kwam men bij de heksen met een ketel vol stoom.

Veel complimenten hebben wij ook dit jaar weer gekregen voor de opzet. Het was een geweldige, geslaagde avond.

Een enorme “BEDANKT” voor een ieder die geholpen heeft om ook deze Halloween bij tot een succes te maken !!

Met vriendelijke groeten
De ledencommissie

Relevante berichten

Wij maken ook gebruik van cookies (beschreven in de privacyverklaring)om de website te blijven verbeteren. Maar hiervoor hebben we jouw toestemming nodig. Klik hieronder op accepteren om deze toestemming te geven.

Cookie settings

Below you can choose which kind of cookies you allow on this website. Click on the "Save cookie settings" button to apply your choice.

FunctionalOur website uses functional cookies. These cookies are necessary to let our website work.

AnalyticalOur website uses analytical cookies to make it possible to analyze our website and optimize for the purpose of a.o. the usability.

Social mediaOur website places social media cookies to show you 3rd party content like YouTube and FaceBook. These cookies may track your personal data.

AdvertisingOur website places advertising cookies to show you 3rd party advertisements based on your interests. These cookies may track your personal data.

OtherOur website places 3rd party cookies from other 3rd party services which aren't Analytical, Social media or Advertising.