Wat was het afgelopen woensdag een mooie handbal middag op de handbal locatie van Achilles. Vanaf 13.30 uur streden 27 teams in 3 categorieën voor  de Apeldoornse titels. Titels die straks toegang geven voor deelname aan de regionale kampioenschappen in Zutphen. Dit jaar voor de 1e maal ook een inschrijving van de groepen 3 en 4  waarvoor op het verharde veld ook 2 mini velden waren uitgezet. De groepen 5-6-7 en 8 speelden op 4 grasvelden. Met de Achilles Bril op mag worden verwoord dat er met enthousiasme werd gespeeld. Positief opvallend mag worden vermeld de  Koningin Wilhelmina School (KWS) deelnam met 7 teams.

Uitslagen:

groep 3/4    1e prijs KWS   2e prijs Pr. Margrietschool 1  3e prijs Pr. Margrietschool 2

groep 5/6    1e prijs Pr.Margrietschool  2e prijs De Zonnewende  3e prijs De Diamant

groep 7/8    1e prijs  KWS 2    2e prijs KWS 3   3e prijs KWS 4

Met dank aan alle vrijwilligers;  scheidsrechters,bardienst, op- en afbouw velden.

Tineke Beke en Dick van Groen