Skip to content

Clubhuis verder in het nieuw

De foto van de bestuurskamer is echt niet “blitz”. Maar jullie moeten weten dat na het sauzen van de muren (Tom Wiegman c.s.) Tineke Beke, Martin Krist en Wim Wickerhoff het toch een uitdaging vonden om het plafond, het kozijn en de schuifdeuren een nieuw verfje te geven. En geheel in stijl met de rest van clubhuis.

Het resultaat mag er zijn en……….. of de energie nog niet op is wordt er ook nog gedacht om de centrale hal aan te pakken. Wat niemand opvalt, omdat dit slechts bij donker waarneembaar is, is het vernieuwen van de 3 armaturen in de oprijlaan waarvoor Richard Liebeek in de kooi van de hoogwerker heeft gestaan. Een ieder weer bedankt voor zijn/haar inzet. Het wordt steeds mooier!

Relevante berichten

Wij maken ook gebruik van cookies (beschreven in de privacyverklaring)om de website te blijven verbeteren. Maar hiervoor hebben we jouw toestemming nodig. Klik hieronder op accepteren om deze toestemming te geven.

Cookie settings

Below you can choose which kind of cookies you allow on this website. Click on the "Save cookie settings" button to apply your choice.

FunctionalOur website uses functional cookies. These cookies are necessary to let our website work.

AnalyticalOur website uses analytical cookies to make it possible to analyze our website and optimize for the purpose of a.o. the usability.

Social mediaOur website places social media cookies to show you 3rd party content like YouTube and FaceBook. These cookies may track your personal data.

AdvertisingOur website places advertising cookies to show you 3rd party advertisements based on your interests. These cookies may track your personal data.

OtherOur website places 3rd party cookies from other 3rd party services which aren't Analytical, Social media or Advertising.