Vanuit Achilles zijn Lonneke, Maik, Jort, Aldin en Martijn geselecteerd om mee te doen aan de trainingen van de nationale Beach Handball U18 selecties. We wensen ze heel veel succes!

In het laatste weekend van februari namen 60 enthousiaste Beach Handballers deel aan de scoutingstrainingen. Léon Budé en Ronald Thijssen, bondscoaches van de nationale dames Beach Handball selectie, begeleidden de trainingen. Door middel van verschillende oefen- en spelvormen werden de technische en tactische vaardigheden getest. De bondscoaches en aanwezige scouters kregen een goed beeld van de aanwezige spelers en speelsters en konden zo tot een eerste voorselectie komen.

Per categorie zijn 20 speelsters en spelers geselecteerd. Lonneke, Maik, Jort, Aldin en Martijn horen bij deze selectie.

De U18 selecties bereiden zich door middel van trainingen en stages voor op deelname aan internationale toernooien. Het NHV hecht een grote waarde aan deze Beach Handball jeugdselecties. Het wil met deze teams in de nabije toekomst op alle internationale eindtoernooien tot goede resultaten bereiken.