Skip to content

Onthulling nieuwe visie en FilterCare als hoofdsponsor

hoofdsponsor

De Apeldoornse Handbal Vereniging Achilles presenteert met trots haar nieuwe visie en maakt gelijk bekend dat FilterCare de nieuwe hoofdsponsor is vanaf het seizoen 2023-2024. Onder de nieuwe naam “FilterCare Achilles” zet de club haar koers voort met een hernieuwde visie, gericht op het versterken van haar sociaal maatschappelijke en sportieve impact in de gemeenschap van Apeldoorn.

Over de samenwerking

Algemeen Directeur Stefan van Hagen: “Al een aantal jaar ben ik betrokken bij de club. Zelf heb ik nooit gehandbald, maar inmiddels wel een fervent liefhebber van de snelle, dynamische en verrassende sport. De cultuur en ambitie van de vereniging en de uitstraling van de sport sluiten naadloos aan bij waar FilterCare voor staat: een hecht familiebedrijf met kampioensaspiraties. Ook wij staan voor kwaliteit in ontwikkeling en gaan altijd voor goud. Hoe mooi is het om samen als FilterCare Achilles de komende jaren een sociale en sportieve bijdrage te kunnen leveren aan de maatschappij.”

Voorzitter Tonnie van Rijn: “FilterCare maakt het voor onze vereniging mogelijk om zowel sociaal als sportief de volgende stap te zetten in het behalen van onze doelen. Die zijn ambitieus op meerdere fronten. Wij zien uit naar een sportieve en succesvolle samenwerking.”

Toekomst Achilles

Gedurende de coronaperiode heeft het bestuur van AHV Achilles hard gewerkt aan de toekomstbestendigheid van de vereniging. In 2022 werd een ambitieuze koers uitgezet, met doelstellingen op sociaal maatschappelijk en sportief gebied, evenals groei in het ledenaantal en de professionalisering van het bestuur en de commissies. Het hoogtepunt van het jubileumjaar was de viering op 4 juni 2022, waarbij wethouder Sport, Sunita Bihari, aanwezig was. De viering markeerde ook de lancering van het initiatief “Helden in Beweging,” een sociaal groeiplan dat de vereniging op meerdere manieren inzet om zowel jong als oud in Apeldoorn in beweging te krijgen.

Sportieve successen

In het afgelopen seizoen werden er naast maatschappelijke inspanningen ook sportieve successen behaald. Zes teams werden kampioen in de zaalcompetitie en er werden medailles behaald op het NK Beach Handball in Venlo afgelopen juli. Met de promotie van het eerste herenteam naar de landelijke Eerste Divisie en de toetreding van drie jeugdteams tot de Landelijke Jeugd Divisies werd duidelijk dat er behoefte was aan investeringen in zowel de breedte als de top van het handbal en de talentontwikkeling.

Over FilterCare

FilterCare ontwerpt, bouwt en monteert filterinstallaties om schadelijke deeltjes te verwijderen uit gassen. Deze gassen komen vrij bij het verbranden van huisvuil, biomassa (GFT afval), elektriciteitscentrales maar ook bij het recyclen van alle soorten batterijen en telefoons. FilterCare heeft vestigingen in de Benelux, Duitsland en Australië. Voor een korte introductie van het bedrijf: https://youtu.be/K0X2VDkLRR8

Relevante berichten

Wij maken ook gebruik van cookies (beschreven in de privacyverklaring)om de website te blijven verbeteren. Maar hiervoor hebben we jouw toestemming nodig. Klik hieronder op accepteren om deze toestemming te geven.

Cookie settings

Below you can choose which kind of cookies you allow on this website. Click on the "Save cookie settings" button to apply your choice.

FunctionalOur website uses functional cookies. These cookies are necessary to let our website work.

AnalyticalOur website uses analytical cookies to make it possible to analyze our website and optimize for the purpose of a.o. the usability.

Social mediaOur website places social media cookies to show you 3rd party content like YouTube and FaceBook. These cookies may track your personal data.

AdvertisingOur website places advertising cookies to show you 3rd party advertisements based on your interests. These cookies may track your personal data.

OtherOur website places 3rd party cookies from other 3rd party services which aren't Analytical, Social media or Advertising.