Skip to content

IN MEMORIAM – EDDY  ZWARTEVEEN

Afgelopen weekend bereikte ons het droevige bericht dat Eddy Zwarteveen in de nacht van vrijdag op zaterdag overleden is. Eddy was jarenlang voor Achilles actief; als speler van heren 1, als bestuurslid en als voorzitter van de Toernooi Commissie. Tijdens onze toernooidagen bracht Eddy de nodige rust in de organisatie, observeerde hij alles en had hij het vermogen om in vrijwel elk gezelschap als bindende factor op te treden. Afgelopen jaren was Eddy nog veelvuldig te zien op de tribune bij zijn zoon Nick, die inmiddels hoofdtrainer van de herenselectie is.

Komende zaterdag zullen we voorafgaand aan de wedstrijd van heren 1 een minuut stilte in acht nemen. Als bestuur en vereniging wensen wij de familie en naasten van Eddy veel sterkte om dit verlies te dragen.

Relevante berichten

Wij maken ook gebruik van cookies (beschreven in de privacyverklaring)om de website te blijven verbeteren. Maar hiervoor hebben we jouw toestemming nodig. Klik hieronder op accepteren om deze toestemming te geven.

Cookie settings

Below you can choose which kind of cookies you allow on this website. Click on the "Save cookie settings" button to apply your choice.

FunctionalOur website uses functional cookies. These cookies are necessary to let our website work.

AnalyticalOur website uses analytical cookies to make it possible to analyze our website and optimize for the purpose of a.o. the usability.

Social mediaOur website places social media cookies to show you 3rd party content like YouTube and FaceBook. These cookies may track your personal data.

AdvertisingOur website places advertising cookies to show you 3rd party advertisements based on your interests. These cookies may track your personal data.

OtherOur website places 3rd party cookies from other 3rd party services which aren't Analytical, Social media or Advertising.