Heeft u twee minuten voor een nieuw initiatief voor onze mooie vereniging?

Via de VriendenLoterij gaan wij een extra geldstroom voor Achilles genereren. Dat is hard nodig om allerlei kostenstijgingen te kunnen opvangen, zoals de btw stijging van 6 % naar 9%. Dit heeft namelijk grote gevolgen voor de zaalhuur voor trainingen en wedstrijden.

Wist u dat…
… Achilles bij de Vriendenloterij is aangesloten?
… Achilles per lot een bedrag ontvangt van € 90,- per jaar?
… u met de VriendenLoterij Achilles én goede doelen steunt?

Doe mee aan de VriendenLoterij: steun een goed doel & Achilles!
Hieronder leest u hoe u eenvoudig kunt bijdragen:

Optie 1:  als u al meespeelt in de VriendenLoterij en Achilles wilt ondersteunen

  • Bel met de VriendenLoterij Leden Service via 080-0201020 en geef Achilles door als begunstiger. Het contractnummer van Achilles is 3808.
  • Stuur vervolgens een mail naar ledencommissie@ahvachilles.nl met de melding dat u Achilles heeft aangemeld.

TIP: heeft u familieleden of vrienden die al meespelen en AHV Achilles willen steunen? Stuurt u hen gerust deze mail met een persoonlijke uitnodiging!

LET OP: speelt u al mee in de VriendenLoterij met Achilles als begunstiger? Stuurt u dan ter bevestiging s.v.p. een mail naar ledencommissie@ahvachilles.nl.

Optie 2: Zeg ‘JA’ tegen het Achilles Telefoon Team 

Onder leiding van een Ambassadeur van de VriendenLoterij gaat op maandagavond 15 april a.s. een ‘Achilles Telefoon Team’ in ons clubhuis  een belronde doen naar onze leden en overige Achilles-relaties. Daar hoort u uiteraard ook bij! In dat telefoon gesprek wordt u gevraagd om lid te worden van de VriendenLoterij en Achilles te ondersteunen. Het Achilles Telefoon Team beschikt dan over een verbinding met de VriendenLoterij om u direct aan te melden. Meespelen met 1 lot kost € 13,25 per maand. U speelt mee met uw mobiele telefoonnummer als lotnummer. Speelt u al mee dan wordt u niet gebeld. Er wordt rekening gehouden met de AVG, wet op de privacy.

Vanuit onze bevlogenheid om Achilles financieel gezond te houden, starten wij deze actie. Wij hopen dat u ook meedoet!

Met sportieve & vriendelijke groet,
Namens het bestuur,

Gerhard Spijkerbosch
Voorzitter ledencommissie