Hierbij nodigen wij  jullie uit voor het jaarlijkse Achillestoernooi op zaterdag 15 en 16 juni. Het jaarlijkse veldhandbaltoernooi wordt dit jaar voor de 41ste keer georganiseerd.
 
Er wordt gespeeld op 1 verhard veld en 12 à 13 grasvelden. Op zaterdag speelt de jeugd t/m de B en op zondag de B-, A-jeugd en senioren. Dit jaar is het wederom mogelijk om met de B-jeugd zowel op zaterdag als zondag te spelen.
 
Er is een maximum van 150 teams op zaterdag en 85 teams op zondag. De inschrijving voor het toernooi gaat op volgorde van binnenkomst en sluit op 20 april 2019. Schrijf dus snel in, want VOL is VOL.
 
Naast het spelen van veldhandbal, wordt er ook beachhandball gespeeld. Op zaterdag kunnen B-,  A-jeugd (dames en heren) en senioren (dames en heren) deelnemen en op zondag B- en C-jeugd (dames en heren). In iedere categorie kunnen er 5 teams mee doen.

Kamperen:
Tevens is er weer de mogelijkheid om te kamperen (vrijdag en zaterdag) rondom ons clubhuis in zelf meegebrachte tenten. Het sanitair en de douches bevinden zich in de kleedruimtes.
Kamperen: € 15 per team per nacht; € 25 voor 2 nachten.
Ook kan er gebruik gemaakt worden van het ontbijt € 4 pp inclusief koffie/thee of melk.
Op de zaterdagavond kan er meegegeten worden, kosten hiervoor zijn € 7 (voor zowel kinderen als volwassenen).
Op vrijdag- en zaterdagavond is er een feestavond met muziek.

Scheidsrechters:
Een toernooi kan niet door aan zonder scheidsrechters, daar geldt bij inschrijving de verplichting om ook scheidsrechters aan te leveren, 1 per 2 ingeschreven teams. Voor de lagere klassen is een diploma niet verplicht. Wij verzoeken u vooraf met de betrokkene(n) door te spreken dat er ook werkelijk gefloten moet worden.
 
Na ontvangst van uw digitale aanmelding ontvangt u een bevestiging.
Gebruik hiervoor onderstaande link:

//docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfpNtTEt1pgdqocaJVzc5n74AMaYV6ZiQpLkaPpA7-dvjFBkg/viewform

Als de inschrijving verwerkt is, ontvangt u een mail met daarin genoemd het te betalen bedrag. Na ontvangst hiervan is de inschrijving definitief! Om het betaalgemak te vergroten hebben wij besloten de pinautomaat weer terug te laten komen!

Tot 14 dagen voor aanvang van het toernooi is het mogelijk om uw inschrijving te annuleren of teams terug te trekken. Hierna houden wij ons het recht voor om een boete op te leggen van € 25 per ingetrokken team.

Met vriendelijke groeten
AHV Achilles