Skip to content

Huldiging jubilaris Hetty Warmink

Tijdens de ledenvergadering van maandag 14 januari werd Hetty Warming gehuldigd voor haar 40 jarig lidmaatschap. Vriendelijke woorden van de nieuwe voorzitter Tonnie van Rijn die de speld van 40 jaar lidmaatschap aanbood vergezeld met bloemen. Hetty is van de 1e generatie dames recreanten die daarnaast ook erg actief was in het bestuurlijk kader. In de jaren 1982 tot 1987 en van 1999 tot 2001 2e secretaris en werd in 2001 benoemd tot 1e secretaris. Een functie die zij beklede tot 2010. Na deze langdurige periode als bestuurslid is Hetty al jarenlang aanwezig tijdens het veldtoernooi waar zij met een rustige stem de teams oproep om naar de velden te gaan; de gevonden voorwerpen onder de aandacht brengt. Tevens in de schaduw is Hetty al geruime tijd onze Vertrouwens Contact Persoon. Een speld met bloemen zeer op zijn plaats.

Relevante berichten

Wij maken ook gebruik van cookies (beschreven in de privacyverklaring)om de website te blijven verbeteren. Maar hiervoor hebben we jouw toestemming nodig. Klik hieronder op accepteren om deze toestemming te geven.

Cookie settings

Below you can choose which kind of cookies you allow on this website. Click on the "Save cookie settings" button to apply your choice.

FunctionalOur website uses functional cookies. These cookies are necessary to let our website work.

AnalyticalOur website uses analytical cookies to make it possible to analyze our website and optimize for the purpose of a.o. the usability.

Social mediaOur website places social media cookies to show you 3rd party content like YouTube and FaceBook. These cookies may track your personal data.

AdvertisingOur website places advertising cookies to show you 3rd party advertisements based on your interests. These cookies may track your personal data.

OtherOur website places 3rd party cookies from other 3rd party services which aren't Analytical, Social media or Advertising.