Voor de zomervakantie heeft het populaire TV programma Zapp Sport opnames gemaakt op Beachvelden van Achilles voor The Batlle.
Presentatoren Ron en Naomi geven kinderen van De Sterrenschool in Apeldoorn de kans kennis te maken met Beach Handball. Dat Beach Handball populair is in Apeldoorn bij Achilles wisten we natuurlijk al. En de Apeldoornse resultaten mogen er ook zijn. Zo was Achilles het afgelopen NK Beach weer vertegenwoordigd met 6 teams. En met zeer goede resultaten. Een GOUDEN medaille voor de meisjes D en een ZILVEREN medaille voor de jongens D.

In The Batlle krijgen vier jongens en vier meiden een training van twee echte toppers, Sander Broeders en Isabel Barnard. Zij spelen voor het Nederlandse team. Er komt heel wat kijken bij deze sport, zelfs een pirouette draaien! Welk team scoort het meest tijdens de wedstrijd en pakt de felbegeerde Zappsport-beker? Ga dus kijken!

//www.zapp.nl/zappsport/nieuws/25356-zaterdag-the-battle-beach-handbal