Op zaterdag 7 en zondag 8 juli vindt het  Nederlands Kampioenschap Beach Handball 2018 plaats bij het Molecaten Park Flevostrand in Biddinghuizen. Ook dit jaar is Achilles weer flink vertegenwoordigd. Maar liefst 6 teams hebben zich gekwalificeerd voor het NK door het spelen van toernooien in de Beach Tour. Dat is wederom een hele prestatie omdat elk jaar het aantal toernooien en het aantal beachteams toeneemt, waardoor elk team flink wat toernooien moet spelen om te kwalificeren.

En weer is het gelukt! Met 6 teams naar het NK. Achilles gaat met de volgende teams

  • Jongens B
  • Meisjes B
  • Jongens C
  • Meisjes C
  • Jongens D
  • Meisjes D

We wensen jullie natuurlijk veel plezier met de trainingen als voorbereiding op het NK. En heel veel success op het NK.

En voor alle supporters van Achilles. Ga kijken, het is een prachtig evenement op een prachtige locatie.

Het overzicht van alle gekwalificeerde teams.