In 2018 organiseren wij  voor de 4e keer ons NK kwalificatie beachhandbaltoernooi Op vrijdag 11, zaterdag 12 en zondag 13 mei zullen er toernooien gespeeld worden op onze eigen velden. Van de D jeugd tot en met de senioren, kunnen zowel heren- als damesteams zich opgeven. Let op: VOL = VOL.

Kosten
De kosten voor het toernooi bedragen 25,– per team.

Aanmelden
Graag nodigen wij jullie vereniging uit voor dit toernooi. Je kan je vereniging aanmelden door op de NHV site jullie team in te schrijven voor ons beach toernooi:

Klik hier voor een directe link naar NHV Beach tour

Beachhandball Tour
Dit toernooi is officieel erkend door het NHV en dat betekent dat er kwalificatiepunten te verdienen zijn voor de Beach handball Tour. Er zijn voorlopig 125 toernooipunten toegekend. Er zal gespeeld worden conform de regels van het IHF.

Nog vragen?
Zijn er nog vragen wat betreft ons toernooi? Geen probleem! Stuur een mail naar beachcommissie@ahvachilles.nl Wij zullen de vraag zo snel mogelijk beantwoorden.