Skip to content

Heerlijke oliebollen en appelbeignets

Aangezien iedereen wel een oliebolletje lust, ontstond het idee om via een kwaliteitsbakker oliebollen en appelbeignets aan te bieden voor een scherpe prijs. Lekker & makkelijk voor leden en goed voor de club. Een mooie win-win! De keus is gevallen op de kwaliteitsproducten van Bakkerij Zandstra. De actie loopt tot 16 december en de producten kunnen zaterdag 30 december tijdens een gezellige eindejaarsmarkt opgehaald worden. Info over de eindejaarsmarkt volgt z.s.m. Bestellen kan via alle leden, via sponsoring@ahvachilles.nl of ledencomissie@ahvachilles.nl

Dus ben je voor de feestdagen van plan om toch oliebollen en appelbeignets te kopen, koop ze dan via Achilles! De actie en eindejaarsmarkt gelden ook voor familie en vrienden. Laten wij met z’n allen het jaar 2017 samen en met een grote glimlach afsluiten!!

 

Relevante berichten

Wij maken ook gebruik van cookies (beschreven in de privacyverklaring)om de website te blijven verbeteren. Maar hiervoor hebben we jouw toestemming nodig. Klik hieronder op accepteren om deze toestemming te geven.

Cookie settings

Below you can choose which kind of cookies you allow on this website. Click on the "Save cookie settings" button to apply your choice.

FunctionalOur website uses functional cookies. These cookies are necessary to let our website work.

AnalyticalOur website uses analytical cookies to make it possible to analyze our website and optimize for the purpose of a.o. the usability.

Social mediaOur website places social media cookies to show you 3rd party content like YouTube and FaceBook. These cookies may track your personal data.

AdvertisingOur website places advertising cookies to show you 3rd party advertisements based on your interests. These cookies may track your personal data.

OtherOur website places 3rd party cookies from other 3rd party services which aren't Analytical, Social media or Advertising.