Aangezien iedereen wel een oliebolletje lust, ontstond het idee om via een kwaliteitsbakker oliebollen en appelbeignets aan te bieden voor een scherpe prijs. Lekker & makkelijk voor leden en goed voor de club. Een mooie win-win! De keus is gevallen op de kwaliteitsproducten van Bakkerij Zandstra. De actie loopt tot 16 december en de producten kunnen zaterdag 30 december tijdens een gezellige eindejaarsmarkt opgehaald worden. Info over de eindejaarsmarkt volgt z.s.m. Bestellen kan via alle leden, via sponsoring@ahvachilles.nl of ledencomissie@ahvachilles.nl

Dus ben je voor de feestdagen van plan om toch oliebollen en appelbeignets te kopen, koop ze dan via Achilles! De actie en eindejaarsmarkt gelden ook voor familie en vrienden. Laten wij met z’n allen het jaar 2017 samen en met een grote glimlach afsluiten!!