Alle jeugdleden van Intersport Jonker Achilles hebben de loten ontvangen voor de Grote Clubactie! Een landelijke loterij waar 6000 clubs aan mee doen. Met de opbrengst krijgt onze club een steuntje in de rug.

Lotenkopers betalen voor één lot € 3,-. Hiervan gaat € 2,40 direct naar de clubkas. Mensen die de loten kopen, maken kans op mooie prijzen! De Grote Clubactie bestaat al meer dan 40 jaar en vele opa’s, oma’s, ouders, buren en vrienden kennen de actie wel.

Superlot
Ook bedrijven kunnen Superloten kopen! Een Superlot bestaat uit 50 loten en kost € 150,-. Hiervan gaat € 120,- naar de clubkas. De koper van het Superlot ontvangt 50 lotnummers en maakt dus 50 keer kans op Grote Clubactieprijzen uit de loterij. Ook kan de koper de loten bijvoorbeeld weggeven aan klanten, relaties of aan personeel. En … met de verkoop van Superloten maakt onze club kans op het winnen van het Grote Clubfeest t.w.v. € 5000,00.

Indien je een bedrijf weet, die een Superlot wil kopen neem dan contact op met de sponsorcommissie via sponsoring@ahvachilles.nl . Losse loten zijn te koop bij onze jeugdleden.