Een glimlach hier, een stralend gezicht daar, afgelopen vrijdag was de aftrap van het nieuwe handbalseizoen met de traditionele startdag. De uitdaging voor de ledencommissie was om een leuke en sportieve avond te organiseren voor alle jeugdleden. Het heeft even wat hoofdbrekers en menig overleg gekost, maar het was gelukt om een geweldig programma neer te zetten. Het buitenveld was vrijdagavond omgetoverd tot één groot uitdagend speelveld met o.a. een stormbaan en een levend sjoelen. Voor degene die het aandurfde was er zelfs een modderbad om lekker te kliederen of te worstelen. Om ongeveer 18.10 werd de aftrap van deze avond verricht met een gezamenlijke warming-up door Maik en Thom. Geweldig om ruim 100 kinderen allemaal dezelfde oefeningen te zien doen. Na ca. 10 minuten warming-up werden de teams verdeeld en kon het spelprogramma in teamverband beginnen. Het was 1 grote, dolle bende met lachende gezichten waarbij al heel snel alles en iedereen door elkaar heen liep. Tijdens de pauze werd de pret nog groter, want er werd snoep voor de dag getoverd en wat begon met 1 snoepje per persoon liep al gauw uit op een wedstrijd “pak wat je pakken kan, want op is op”. En wat lokt prachtig weer uit… één groot waterballet…. Droog blijven was voor sommige jeugdleden geen mogelijkheid. Rond de klok van 20.00 werd het “officiële” spelprogramma afgesloten met een zakje chips. Uitdelen was er niet bij, het was 1 grote stormloop op de zakjes chips. De avond was zeer geslaagd !!! Ik wil iedereen bedanken die geholpen heeft om deze avond tot een groot succes te maken.

Met vriendelijke groet,
Gerhard
voorzitter ledencommissie