De zomervakantie zit er weer op en we gaan vol enthousiasme weer van start met het nieuwe handbalseizoen 2017/2018. Graag willen wij het nieuwe seizoen aftrappen met een gezellige startdag op vrijdag 25 augustus. Ouders en kinderen zijn vanaf 18:00 uur van harte welkom bij Achilles! Voor de ouders is er een informatieve bijeenkomst waarin commissieleden, trainers en coaches zich zullen voorstellen. Het bestuur zal in spelvorm nadere toelichting geven over het reilen en zeilen binnen de vereniging. Belangrijk en gezellig als jullie er in grote getale zijn!

De jeugdleden gaan lekker naar buiten. Op het terrein zijn hele leuke en sportieve activiteiten waar je met je team los kunt gaan. Tijd om na 6 weken vakantie die spieren weer eens lekker los te maken. Let op! Kans op spierpijn en hele vieze kleding.

Deelname aan de startdag is helemaal gratis !!
Tot vrijdag en op naar een sportief seizoen vol plezier!