Skip to content

Spetterende startdag

De zomervakantie zit er weer op en we gaan vol enthousiasme weer van start met het nieuwe handbalseizoen 2017/2018. Graag willen wij het nieuwe seizoen aftrappen met een gezellige startdag op vrijdag 25 augustus. Ouders en kinderen zijn vanaf 18:00 uur van harte welkom bij Achilles! Voor de ouders is er een informatieve bijeenkomst waarin commissieleden, trainers en coaches zich zullen voorstellen. Het bestuur zal in spelvorm nadere toelichting geven over het reilen en zeilen binnen de vereniging. Belangrijk en gezellig als jullie er in grote getale zijn!

De jeugdleden gaan lekker naar buiten. Op het terrein zijn hele leuke en sportieve activiteiten waar je met je team los kunt gaan. Tijd om na 6 weken vakantie die spieren weer eens lekker los te maken. Let op! Kans op spierpijn en hele vieze kleding.

Deelname aan de startdag is helemaal gratis !!
Tot vrijdag en op naar een sportief seizoen vol plezier!

Relevante berichten

Wij maken ook gebruik van cookies (beschreven in de privacyverklaring)om de website te blijven verbeteren. Maar hiervoor hebben we jouw toestemming nodig. Klik hieronder op accepteren om deze toestemming te geven.

Cookie settings

Below you can choose which kind of cookies you allow on this website. Click on the "Save cookie settings" button to apply your choice.

FunctionalOur website uses functional cookies. These cookies are necessary to let our website work.

AnalyticalOur website uses analytical cookies to make it possible to analyze our website and optimize for the purpose of a.o. the usability.

Social mediaOur website places social media cookies to show you 3rd party content like YouTube and FaceBook. These cookies may track your personal data.

AdvertisingOur website places advertising cookies to show you 3rd party advertisements based on your interests. These cookies may track your personal data.

OtherOur website places 3rd party cookies from other 3rd party services which aren't Analytical, Social media or Advertising.