Skip to content

Strong Men Beach Handball Bootcamp op 1 juli in Apeldoorn

Pirouetjes, vliegertjes en mooie schoten op doel! De trukendoos kan helemaal open tijdens de Strong Men Beach Handball Bootcamp op 1 juli in Apeldoorn. Tijdens deze gratis handbalbootcamp kunnen jongens tussen de 11 en 14 jaar zich helemaal uitleven in het zand. Je hoeft geen groot handbaltalent te zijn om deel te nemen, als je maar van een uitdaging houdt!

Robbert Kruijne, speler van het Nederlands Herenteam, zal je leren hoe je het beste om je eigen as kunt draaien, wat de perfecte timing is voor een vlieger en hoe je kunt scoren als keeper. De bootcamp begint om 13:30 uur op de beachvelden aan de Laan van Kerschoten 12, 7316 EV in Apeldoorn. Anderhalf uur later om 15:00 uur is de bootcamp klaar en kan er gedoucht worden. Kom samen met je vrienden en ontdek hoe leuk handbal is! Aanmelden kan door uiterlijk 25 juni een mail te sturen naar redactie@handbal.nl.

De bootcamp is onderdeel van het Jongens Handballen-project waarin het Nederlands Handbal Verbond samen met verenigingen op zoek gaat naar meer jongensleden. Dit wordt onder andere gedaan door middel van lokale en landelijke bootcamps. Deze keer specifiek gericht op de regio Arnhem, Apeldoorn en Zwolle. De doelstelling van de Handbalbond is 20.000 handballende mannen in 2020! (Momenteel zijn er dat er rond de 16.000).

Dus:

  • Doelgroep: jongens tussen de 11 t/m 14 jaar
  • Maximum aantal: 60 deelnemers (vol = vol!)
  • Datum: 1 juli
  • Tijd: 13:30 – 15:00 uur
  • Adres: Laan van Kerschoten 12, 7316 EV in Apeldoorn
  • Kosten: geen!

 

Relevante berichten

Wij maken ook gebruik van cookies (beschreven in de privacyverklaring)om de website te blijven verbeteren. Maar hiervoor hebben we jouw toestemming nodig. Klik hieronder op accepteren om deze toestemming te geven.

Cookie settings

Below you can choose which kind of cookies you allow on this website. Click on the "Save cookie settings" button to apply your choice.

FunctionalOur website uses functional cookies. These cookies are necessary to let our website work.

AnalyticalOur website uses analytical cookies to make it possible to analyze our website and optimize for the purpose of a.o. the usability.

Social mediaOur website places social media cookies to show you 3rd party content like YouTube and FaceBook. These cookies may track your personal data.

AdvertisingOur website places advertising cookies to show you 3rd party advertisements based on your interests. These cookies may track your personal data.

OtherOur website places 3rd party cookies from other 3rd party services which aren't Analytical, Social media or Advertising.