Pirouetjes, vliegertjes en mooie schoten op doel! De trukendoos kan helemaal open tijdens de Strong Men Beach Handball Bootcamp op 1 juli in Apeldoorn. Tijdens deze gratis handbalbootcamp kunnen jongens tussen de 11 en 14 jaar zich helemaal uitleven in het zand. Je hoeft geen groot handbaltalent te zijn om deel te nemen, als je maar van een uitdaging houdt!

Robbert Kruijne, speler van het Nederlands Herenteam, zal je leren hoe je het beste om je eigen as kunt draaien, wat de perfecte timing is voor een vlieger en hoe je kunt scoren als keeper. De bootcamp begint om 13:30 uur op de beachvelden aan de Laan van Kerschoten 12, 7316 EV in Apeldoorn. Anderhalf uur later om 15:00 uur is de bootcamp klaar en kan er gedoucht worden. Kom samen met je vrienden en ontdek hoe leuk handbal is! Aanmelden kan door uiterlijk 25 juni een mail te sturen naar redactie@handbal.nl.

De bootcamp is onderdeel van het Jongens Handballen-project waarin het Nederlands Handbal Verbond samen met verenigingen op zoek gaat naar meer jongensleden. Dit wordt onder andere gedaan door middel van lokale en landelijke bootcamps. Deze keer specifiek gericht op de regio Arnhem, Apeldoorn en Zwolle. De doelstelling van de Handbalbond is 20.000 handballende mannen in 2020! (Momenteel zijn er dat er rond de 16.000).

Dus:

  • Doelgroep: jongens tussen de 11 t/m 14 jaar
  • Maximum aantal: 60 deelnemers (vol = vol!)
  • Datum: 1 juli
  • Tijd: 13:30 – 15:00 uur
  • Adres: Laan van Kerschoten 12, 7316 EV in Apeldoorn
  • Kosten: geen!