Afgelopen weekend was het weer één en al gezelligheid op het jeugdkamp van Achilles. De gezelligheid begon al op vrijdagavond met het opbouwen van de tenten. Dankzij de fanatieke inzet van vele ouders en jeugdleden stonden de tenten in no-time. Dit jaar mochten wij ook gebruik maken van 2 legertenten van defensie en was er iemand die via facebook spontaan 2 tenten beschikbaar stelde en zelfs kwam helpen opbouwen.

Zaterdagmorgen was er al vroeg activiteit op het jeugdkamp en sommige tenten waren binnen een half uur al niet meer begaanbaar vanwege de ontplofte bende van kleding, kussens, slaapzakken en luchtbedden. Om ouders niet te laten schrikken hebben wij bewust geen foto’s gemaakt.

Na een intensieve sportieve handbaldag en een heerlijke maaltijd was er de mogelijkheid om naar de disco te gaan of lekker bij de tent te hangen. De eerste jeugdleden gingen natuurlijk al veel te laat naar bed en er waren ook jeugdleden die geen intentie hebben gehad om naar bed te gaan. Sommige tenten zijn alleen gebruikt om een eerder genoemde ontploffing te creëren, want her en der door het kamp lagen de luchtbedden voor de tent. En de hele nacht door kwamen er luchtbedden en slaapzakken voorbij, van de ene kant van het jeugdkamp naar de andere kant. Het was echt een gezellige chaos. Rond 02.00, toen het wat stiller werd in de kamp gingen er 2 dames van de begeleiding naar bed die zo’n giechelbui kregen dat wij bang waren dat het hele kamp weer wakker zou worden, gelukkig viel dit mee !!

De enige klacht die wij gehad hebben is dat de nachtbegeleiding rond 05.00 te veel lawaai maakte, maar wat wil je als er dronken jongelui (van andere teams) amper meer kunnen lopen en door campingtafels heen vallen en dan blijven liggen om hun roes uit te slapen.

Zondagmorgen waren de meeste “kampeerders”, die wel geslapen hadden, al vroeg uit de veren, zodat wij goed op tijd waren voor het ontbijt. Leuk om te zien, al die vermoeide “ik ben niet moe” gezichten.

Zondagmorgen rond 09.00 werden de tenten weer afgebroken en was het jeugdkamp voorbij.

Het was zeer geslaagd, de jeugdleden hebben zich keurig gedragen.

Bedankt voor dit prachtige weekend !!

Namens de ledencommissie (activiteitencommissie)