Skip to content

Geslaagd paasfeest 2017

Eindelijk was het dan zover, het jaarlijkse paasfeest bij Achilles voor de E, F en H-jeugdleden. Het feest begon officieël om 10.00, maar ruim voor aanvang waren de eerste kinderen al aanwezig. De hele kantine was omgebouwd naar een knutselparadijs. De kinderen hadden al snel een plekje gevonden aan één van de knutseltafels en zaten in spanning te wachten op de paashaas. Gelukkig liet de paashaas niet lang op zich wachten. De paashaas had een mandje vol met lekkere chocolade eieren, waar de kinderen wel raad mee wisten.

De paashaas merkte al snel dat de kinderen graag eieren wilden gaan zoeken. Gelukkig had de paashaas een heleboel hulpjes om de eieren te verstoppen. De gordijnen werden gesloten en de paashaas is met de hulpjes naar buiten gegaan om de eieren te verstoppen. Wat een heleboel kinderen niet wisten was dat er een heel bijzonder ei was, het blije ei, een grappig ei met een gezichtje. Nadat de eieren verstopt waren mochten eerst de F en H leden, met broertjes en zusjes, eieren zoeken. De eieren waren goed verstopt rond het clubhuis, maar alle kinderen konden heel goed zoeken. Het “blije ei” werd gevonden door Dario en hij had hiermee 2 vrijkaartjes voor Monkey Town gewonnen.

Na nog een verstop ronde waren de E, en enkele D leden aan de beurt om eieren te zoeken. De eieren waren dit keer iets moeilijker verstopt. Eén ei hing zelfs boven in een boom, maar deze is ook naar beneden gekomen. Het “blije ei” had de paashaas dit keer heel goed verstopt en het duurde ook wel een tijdje voordat Bibi deze gevonden had. Bibi had hiermee 2 vrijkaartjes voor Bounz gewonnen.

Er werd al druk geknipt, geplakt, gelijmd en getekend toen de paashaas weer binnen kwam. Tafels vol met knutselwerken, lijm en overtollige stukken papier en natuurlijk veel plezier!

Omdat het weer het toeliet, was er buiten een parcours uitgezet voor de kinderen die hieraan wilde deelnemen. Zaklopen, lopen met een ei op een lepel en nog een heleboel leuke spelletjes.

In de bestuurskamer was de bingomolen voor de dag gehaald en werden er door de kinderen fanatiek nummertjes weggekrast om kans te maken op leuke prijsjes.

Rond 11.45 werden alle kinderen bijeen geroepen door de paashaas. De paashaas had namelijk nog een verassing in petto, 2 vrijkaartjes voor de “grappigste knutsel”. Deze zijn gewonnen door Jools. Zij mag naar Kids Playground.

Na de laatste prijsuitreiking kregen de kinderen nog een lekkere chocolade haas en mochten zij naar huis.

Vervolgens hebben de hulpjes van de paashaas de kantine weer in orde gebracht, de paashaas uitgezwaaid en met een goed gevoel de deur afgesloten.

Het paasfeest was erg geslaagd (zie fotoalbum)

Met vriendelijke groeten
De ledencommissie

Relevante berichten

Wij maken ook gebruik van cookies (beschreven in de privacyverklaring)om de website te blijven verbeteren. Maar hiervoor hebben we jouw toestemming nodig. Klik hieronder op accepteren om deze toestemming te geven.

Cookie settings

Below you can choose which kind of cookies you allow on this website. Click on the "Save cookie settings" button to apply your choice.

FunctionalOur website uses functional cookies. These cookies are necessary to let our website work.

AnalyticalOur website uses analytical cookies to make it possible to analyze our website and optimize for the purpose of a.o. the usability.

Social mediaOur website places social media cookies to show you 3rd party content like YouTube and FaceBook. These cookies may track your personal data.

AdvertisingOur website places advertising cookies to show you 3rd party advertisements based on your interests. These cookies may track your personal data.

OtherOur website places 3rd party cookies from other 3rd party services which aren't Analytical, Social media or Advertising.