Inbreng goederen voor jaarlijkse rommelmarkt Achilles.

Op zaterdag 18 maart 2017 wordt in het clubhuis van handbalvereniging Intersport Jonker Achilles aan de Laan van Kerschoten 12 de inmiddels traditionele jaarlijkse rommelmarkt gehouden. Openingstijd van 09.00 tot 13.00 uur. De opbrengst is bestemd voor diverse activiteiten binnen onze vereniging en in het bijzonder voor het kledingfonds van de jeugd teams.

Er kunnen weer spullen ingeleverd worden, echter geen bankstellen, computers en printers.

Voor onze rommelmarkt zijn we op zoek naar allerlei nette, schone en bruikbare spullen. Met deze oproep proberen wij alvast het gevoel van “opruimen” bij u aan te wakkeren. We zoeken bijv. boeken, schilderijen, kleding, antiek en curiosa, kleine (elektrische) huishoudelijke spullen.

Heeft u nog overtollige spullen? U kunt bellen of mailen voor een afspraak om de spullen in te leveren of eventueel op te laten halen met:

  • Mini van Rijt tel. 055-5213075 / 06-53301875 / minivanrijt@hotmail.com of
  • Wieb Scheer tel. 055-3670384 / sche2328@gmail.com.