Skip to content

Annatommie Beachsponsor Achilles

Annatommie is al enkele jaren sponsor van Intersport Jonker Achilles. De naam van Annatommie was al terug te vinden op de shirts van enkele seniorenteams. Met ingang van dit seizoen in Annatommie nu ook de Beachsponsor van Achilles.

De officiële overhandiging van de shirts aan Achilles vond plaats op onze eigen beachvelden. In het zonnetje natuurlijk. De shirts werden natuurlijk meteen door de aanwezige jeugd en Heren 1 selectie uitgeprobeerd. De komende weken worden de shirts al gebruikt tijdens de september beachtoernooien.

Voorzitter van de sponsorcommissie, Tonnie van Rijn, is zeer verguld  met deze voortzetting van het partnership met Annatommie: “Niet alleen kunnen we hiermee alle Achilles beachteams van prachtige, nieuwe kleding voorzien, maar ook zijn we zeer blij dat we met Annatommie kunnen blijven rekenen op snelle, professionele zorg bij blessures”.

20160907_5068_koen_rijpkema

20160907_5135_koen_rijpkema 20160907_5185_koen_rijpkema

Relevante berichten

Wij maken ook gebruik van cookies (beschreven in de privacyverklaring)om de website te blijven verbeteren. Maar hiervoor hebben we jouw toestemming nodig. Klik hieronder op accepteren om deze toestemming te geven.

Cookie settings

Below you can choose which kind of cookies you allow on this website. Click on the "Save cookie settings" button to apply your choice.

FunctionalOur website uses functional cookies. These cookies are necessary to let our website work.

AnalyticalOur website uses analytical cookies to make it possible to analyze our website and optimize for the purpose of a.o. the usability.

Social mediaOur website places social media cookies to show you 3rd party content like YouTube and FaceBook. These cookies may track your personal data.

AdvertisingOur website places advertising cookies to show you 3rd party advertisements based on your interests. These cookies may track your personal data.

OtherOur website places 3rd party cookies from other 3rd party services which aren't Analytical, Social media or Advertising.