Als nieuwe groep samengesteld uit drie teams begonnen de C2 meiden van Intersport Jonker Achilles dit seizoen zonder verwachtingen, maar met veel enthousiasme aan het seizoen 2015-2016. Het doel was leren en samen plezier hebben. Op beide fronten hebben deze meiden met een missie hun doelen ruimschoots gehaald! Met veel passie, inzet en plezier hebben ze een topprestatie geleverd met als kers op de taart een dikverdiend kampioenschap.

In een grote poule met veel tegenstanders bleef de spanning tot de laatste wedstrijd. Nadat drie weken geleden directe concurrent Zwolle in Zwolle met 6-14 werd verslagen, stond zaterdag 9 april Overwetering uit op het programma. Deze laatste competitiewedstrijd moest ook gewonnen worden om kampioen te worden. De zenuwen zaten er behoorlijk in en in de eerste helft ging gelijk op. Na een ruststand van 4-5 kwam de C2-machine in de tweede helft op stoom. Met een einduitslag van 6-17 was de titel een feit en kon er gefeest worden. Een knappe teamprestatie!

Sfeerimpressie van de kampioenswedstrijd.

En voor wat betreft de eerder genoemde taart…de foto’s spreken voor zich…