Op zaterdag 21 mei organiseert handbalvereniging Intersport Jonker Achilles het Fun & Run Handbalfeest 2016. Een gezellig evenement vol leuke handbalactiviteiten en spelletjes voor sportieve kids van 6 tot 12 jaar. En niet alleen voor onze jeugdleden: broertjes, zusjes, vriendjes & vriendinnetjes zijn ook van harte
welkom om gezellig mee te doen!
Zo kan je punten scoren door te gooien op een gatenmuur, meten hoe hard je gooit en de jeugdleden van Achilles aanmoedigen tijdens de Sponsor Shoot Out Run, die daarmee geld inzamelen voor de club én het goede doel Alpe d’HuZes. Dit jaar beklimmen een aantal oud-heren 1 spelers samen met duizenden andere deelnemers de Alpe d’Huez om geld in te zamelen voor patiënten die kanker hebben. Intersport Jonker Achilles steunt ze hierbij graag. Door mee te doen aan de Alpe d’HuZes Bingo kan jij ook dit goede doel steunen.
Ook kan je kennismaken met het spectaculaire Beachhandbal! Tijdens een clinic leer je van echte beachhandbal specialisten hoe je een piro of vliegertje maakt.
Onder het genot van een heerlijk gratis ijsje kan je aansluitend kijken naar een demonstratiewedstrijd Beachhandbal van ons Heren 1-team. Voor je ouders, verzorgers, opa’s & oma’s staat er een kop koffie of thee klaar.
Kom je ook op 21 mei a.s. naar ons gezellige clubhuis? We zien je graag!