Handbal is snel, dynamisch, flitsend & spectaculair. Iedereen die weleens heeft gehandbald, weet: je gaat er van zweten! Hoe fijn is het om erna even heerlijk te douchen. Achilles en hoofdsponsor Intersport Jonker begrijpen dat en hebben daarom de Intersport Jonker Achilles Douchegel ontwikkeld.

Op zaterdag 5 maart was de officiële presentatie van de douchegel. In sporthal Mheenpark hadden de aanwezige Achilles E-jeugdleden de primeur: zij kregen uit handen van Daniël Hofman van Intersport Jonker allemaal een flacon Intersport Jonker Douchegel aangeboden.

De Intersport Jonker Achilles Douchegel is een heerlijke PH-neutrale douchegel voor huid en haar in de geuren Sport, Sensitive & Eucalyptus. Verpakt in een mooie witte flacon van 200 ml is de douchegel ideaal voor in je sporttas na een wedstrijd of training, op reis of gewoon lekker thuis onder de douche. En ook uitstekend geschikt voor supporters (familie & vrienden) die de spanning en stress van een bekeken wedstrijd van zich af willen spoelen.

Door de Douchegel te bestellen, verwen je niet alleen jezelf of iemand anders, maar steun je ook handbalvereniging Intersport Jonker Achilles!

Klik hier voor meer informatie of om je eigen Intersport Jonker Achilles Douchegel te bestellen.