Op 23 maart 2016 is Nico Vorst overleden. Nico was jarenlang, samen met Frieda, een zeer vertrouwd gezicht midden in de Achilles familie. Nico heeft enkele jaren gespeeld in Heren 4, was jeugdtrainer, coach, scheidsrechter en de afgelopen jaren nog begeleider van Heren 2.

Nico was daarnaast een trouw supporter van zijn zoon Percy in het 1e team van Achilles. Hij was samen met Frieda veelvuldig aanwezig bij handbal activiteiten zoals het NK Beach, trainingen, Achilles toernooi en de thuiswedstrijden van Achilles. De laatste jaren was Nico erg betrokken bij de handbalactiviteiten van zijn kleinzoon Tyrone. Bij trainingen, bij wedstrijden en bij de handbalschool Gelre. Altijd vriendelijk, altijd bescheiden.

Afgelopen zaterdag kon Nico gelukkig nog aanwezig zijn bij de laatste thuiswedstrijd van Heren 2 en Heren 1. Het was een indrukwekkend “dank je wel” aan Nico, waarbij veel Achillianen nog met Nico en zijn familie konden spreken.

Wat over blijft is de herinnering aan een geweldig mens en een lege plek bij Achilles.

Nico, dank je wel!

We wensen Frieda en de hele familie heel veel sterkte.

Namens heel Achilles,

Antoine Joosten
Marjolein van Groen

NicoVorstKaart