Skip to content

In memoriam: Nico Vorst

Op 23 maart 2016 is Nico Vorst overleden. Nico was jarenlang, samen met Frieda, een zeer vertrouwd gezicht midden in de Achilles familie. Nico heeft enkele jaren gespeeld in Heren 4, was jeugdtrainer, coach, scheidsrechter en de afgelopen jaren nog begeleider van Heren 2.

Nico was daarnaast een trouw supporter van zijn zoon Percy in het 1e team van Achilles. Hij was samen met Frieda veelvuldig aanwezig bij handbal activiteiten zoals het NK Beach, trainingen, Achilles toernooi en de thuiswedstrijden van Achilles. De laatste jaren was Nico erg betrokken bij de handbalactiviteiten van zijn kleinzoon Tyrone. Bij trainingen, bij wedstrijden en bij de handbalschool Gelre. Altijd vriendelijk, altijd bescheiden.

Afgelopen zaterdag kon Nico gelukkig nog aanwezig zijn bij de laatste thuiswedstrijd van Heren 2 en Heren 1. Het was een indrukwekkend “dank je wel” aan Nico, waarbij veel Achillianen nog met Nico en zijn familie konden spreken.

Wat over blijft is de herinnering aan een geweldig mens en een lege plek bij Achilles.

Nico, dank je wel!

We wensen Frieda en de hele familie heel veel sterkte.

Namens heel Achilles,

Antoine Joosten
Marjolein van Groen

NicoVorstKaart

Relevante berichten

Wij maken ook gebruik van cookies (beschreven in de privacyverklaring)om de website te blijven verbeteren. Maar hiervoor hebben we jouw toestemming nodig. Klik hieronder op accepteren om deze toestemming te geven.

Cookie settings

Below you can choose which kind of cookies you allow on this website. Click on the "Save cookie settings" button to apply your choice.

FunctionalOur website uses functional cookies. These cookies are necessary to let our website work.

AnalyticalOur website uses analytical cookies to make it possible to analyze our website and optimize for the purpose of a.o. the usability.

Social mediaOur website places social media cookies to show you 3rd party content like YouTube and FaceBook. These cookies may track your personal data.

AdvertisingOur website places advertising cookies to show you 3rd party advertisements based on your interests. These cookies may track your personal data.

OtherOur website places 3rd party cookies from other 3rd party services which aren't Analytical, Social media or Advertising.