Op maandag 7 maart 2016 hebben we een interessante workshop in ons clubhuis. Ewald van Kouwen geeft dan namelijk met zijn lezing ‘Ouders in de Sport’ inzicht in hoe je er als ouder of verzorger voor kunt zorgen dat het met je kind goed gaat in de sport. Met als doel dat hij of zij zich optimaal kan ontwikkelen, dus goed kan presteren, maar nog belangrijker: dat je kind het leuk heeft bij de vereniging! Ewald is in 2010 al eens te gast geweest bij Intersport Jonker Achilles. Naar aanleiding van zijn lezing zijn we als vereniging met 10 tools voor positief coachen aan de slag gegaan. Inmiddels zijn er veel nieuwe leden en dus nieuwe ouders die we deze lezing niet willen onthouden!

Het verhaal dat Ewald brengt is zeer opmerkelijk. In de sport doen ouders (onbewust en onbedoeld) dingen waardoor het juist slechter gaat! Dat is natuurlijk bizar… ‘Klap het om’ en je ziet direct de resultaten (Overigens ook thuis en rond school).

De lezing is niet alleen inhoudelijk heel interessant, maar ook gegoten in een bijzondere vorm. Ewald staat namelijk regelmatig in het theater en is echt een performer. Zijn voorstellingen ‘Wel winnen, hè!’ en ‘En nou is het afgelopen!’ zijn al door meer dan 100.000 (!) mensen bekeken.
De bijeenkomst is op maandag 7 maart aanstaande in onze eigen kantine aan de Laan van Kerschoten 12. Vanaf 19.30 uur staat de koffie voor je klaar. De lezing zelf is van 20.00 tot 21.30 uur.
We stellen het op prijs als je van te voren meldt of je aanwezig bent en of je alleen of met z’n tweeën komt, zodat we weten op hoeveel personen we kunnen rekenen. Dat kan door een mailtje te sturen naar de begeleider van het team waarin je kind speelt. Meer informatie over deze avond is te vinden op de website positiefcoachen.nl.

Namens het bestuur alvast bedankt en hopelijk tot 7 maart a.s.