We zijn begonnen met de voorbereidingen van het 2e Beach Handball toernooi van Intersport Jonker Achilles.  Het toernooi vindt plaats op 14, 15 en 16 mei 2016 en wordt gespeeld op de beachvelden aan de Laan van Kerschoten te Apeldoorn, naast ons clubhuis. U kunt als vereniging teams inschrijven door een mail te sturen naar: beachcommissie@ahvachilles.nl. Nieuw dit jaar:

  • senioren teams (zijn van harte welkom);
  • 2 feestavonden;
  • overnachtingen (inclusief ontbijt)!

Data en categorieën:

  • zaterdag 14 mei 2016  – B, C en D-jeugd;
  • zondag 15 mei 2016  – A en B-jeugd en senioren;
  • maandag 16 mei 2016 A-jeugd en senioren.

Per categorie is er 1 poule beschikbaar. Hierdoor kunt u niet 2 teams per categorie inschrijven. Een 2e team mag u opgeven, maar deze komt dan op de wachtlijst en wordt bij te weinig aanmeldingen op volgorde van binnenkomst ingezet. Het toernooi wordt volledig ondersteund door het NHV, zie: handbal.nl/beach/tour/beachtoernooi/39/

We hopen op een zonnige weekeinde zodat we er samen een geweldig handbalfeest van kunnen maken!

Indien u vragen heeft, kunt u deze mailen naar: beachcommissie@ahvachilles.nl

Foto: Eelco Schaap (c)