Na zijn selectie voor de Oranje U-19 groep, werd Intersport Jonker Achilles speler Thom Tingen door bondscoach Edwin Kippers geselecteerd voor de uitwedstrijd tegen Luxemburg U-19.

Zaterdag 7 november om 16.00 uur trad Oranje U-19 in Oberkorn aan tegen Luxemburg U19.

Nadat Oranje U-19 op 0-1 voorsprong kwam hebben de Nederlandse jongens de voorsprong niet meer uit handen gegeven. De meegereisde supporters zagen dat Oranje geen moment in echte problemen kwam. In de 13e minuut mocht Thom (met nummer 13) zijn opwachting maken. Hij speelde scherp en geconcentreerd. Ook pikte Thom z’n doelpuntje mee in de 1e helft. Ruststand was 10-12.

Na de rust ging U-19 lekker verder en bouwde de voorsprong langzaam verder uit. Thom mocht in de 52e minuut nogmaals het veld in en pikte de draad meteen weer goed op. Ook in deze laatste fase van de wedstrijd scoorde Thom nog een keer. Eindstand 21-25.

Tom Tingen