Op vrijdag 12 juni organiseren we het eerste Intersport Jonker Achilles Shoot Out Hutspot Toernooi. We hebben plek voor nog 4 teams. Je team moet bestaan uit minimaal 5 spelers inclusief de keeper en max 10 spelers. We hanteren de NHV regels, dus eerst 5 om 5 en bij gelijke stand 1 om 1. Dit mogen dezelfde spelers zijn of de extra spelers.

Hutspot betekend voor ons dus dat je team mag bestaan uit alle leeftijdscategorieën en mixed jongens meisjes, man vrouw, leden en oud leden. De opzet zal zijn 2 poules van 3 met een kruis finale en 1 finale Shoot Out voor plek 1 en 2. Je speelt dus 2 poule wedstrijden, de nr’s 1 en 2 per poule kruisen en de winnaars van kruiswedstrijd, spelen om de 1ste en 2de plek. Mocht er tijd over zijn voor start voetbal wedstrijd, dan kunnen plek 3, 4 en 5,6 ook nog Shout Out’s doen.
We hebben prijzen voor de nr 1 en 2.

Toernooi informatie

 • 18:30 – 18:45 uur aanmelden
 • 18:45 – 18:55 uur korte uitleg
 • 19:00 – 20:30 uur Shoot Out’s
 • 20:30 – …… uur Voetbalwedstrijd Nederland – Letland

Gegevens aanleveren

 • maandag 8 juni 2015
 • Team naam
 • Contactpersoon 06 + email
 • Naam spelers

Huisregels

 • Deelname is wel in sportkleding en met blote voeten / beach-sokken.
 • Alleen frisdrank / water in bidon is op het veld toegestaan
 • Geen deelname bij alcoholisch gebruik

We zoeken ook nog scheidsrechters en tafeldienst voor deze avond. Graag wel een duo. Wil je mee doen en helpen dan kan dat ook. Voor vragen en voor aanmelden mail naar ahv.achilles.beach@gmail.com