Verslag startdag 7 september 2024

Zaterdag 7 september werd de startdag van Handbalvereniging Achilles gehouden met een druk programma voor de jeugd, ouders, familie, vrijwilligers, trainers, coaches, begeleiders, kortom de Vrienden van Achilles. Het programma bestond uit een mix van informatie over het komende seizoen en activiteiten zoals een QR-Vossenjacht, een springkussen en een speeddate voor het werven van vrijwilligers.

Na afloop begonnen de eerste competitiewedstrijden in Sporthal Mheenpark, met als afsluiter de wedstrijd Filtercare Achilles Heren 1 tegen  Drenth Groep Hurry Up/E&O. Resultaat  33-17! Heren 1 speelt dit seizoen in een vernieuwde samenstelling en met een nieuwe trainer.

Zonder Vrijwilligers geen Achilles
Om alle sociale en sportieve activiteiten en ambities van onze mooie vereniging mogelijk te maken, zijn vrijwilligers nodig. Alle hulp is welkom en er is echt voor iedereen iets te doen. Het is meer dan ooit nodig, zeker nu we zo hard aan het groeien zijn. Doe je nog niets voor de club of heb je nog tijd over, meld je dan nu aan voor een taak en ervaar zelf hoe divers, breed, leuk, zinvol en leerzaam vrijwilligerswerk is en kan zijn.
Heb je belangstelling? Stuur een emailtje naar: vrijwilliger@ahvachilles.nl