Skip to content

Super paasfeest !!

Afgelopen zaterdag 4 april hebben wij mogen genieten van een super gezellig paasfeest voor de H, F en E-jeugd. Er was een grote opkomst van ca. 40 kinderen. Dit jaar geen traditionele eier-zoekwedstrijd. Op het ochtendprogramma stonden een 5-tal sportieve en leuke activiteiten/spelletjes en op het middagprogramma stond een speurtocht op het Achilles terrein. Tussen de middag werden de kinderen voorzien van de “bijna beruchte” broodjes knakworst… 150 knakworsten waren binnen 10 minuten op, een ieder had wel honger gekregen van de sportieve morgen. De planning was dat de speurtocht ca. 1 tot 1,5 uur zou duren, maar door snelheid gedreven was het eerste team al binnen 10 minuten terug. Omdat de dag tot 14.30 zou duren werd er heel snel een beachtoernooi op poten gezet waarbij de kids uitleg en hulp kregen van een jeugdleden en “jong volwassenen” die hun sporen al verdiend hebben in het “beachen”. Het was 1 dolle bende op het zand en mede dankzij het prachtige weer kwam echt het “zomergevoel” naar boven !! De paashaas heeft ook actief meegedaan met de activiteiten en zelfs als keeper in het doel gestaan.

Wij willen alle jeugdleden die als vrijwilliger hebben geholpen heel erg bedanken voor hun inzet. Dankzij jullie is het super verlopen!! Ook bedanken wij Wendy voor de uitgebreide fotoreportage.

Groeten Sanne en Gerhard

Relevante berichten

Wij maken ook gebruik van cookies (beschreven in de privacyverklaring)om de website te blijven verbeteren. Maar hiervoor hebben we jouw toestemming nodig. Klik hieronder op accepteren om deze toestemming te geven.

Cookie settings

Below you can choose which kind of cookies you allow on this website. Click on the "Save cookie settings" button to apply your choice.

FunctionalOur website uses functional cookies. These cookies are necessary to let our website work.

AnalyticalOur website uses analytical cookies to make it possible to analyze our website and optimize for the purpose of a.o. the usability.

Social mediaOur website places social media cookies to show you 3rd party content like YouTube and FaceBook. These cookies may track your personal data.

AdvertisingOur website places advertising cookies to show you 3rd party advertisements based on your interests. These cookies may track your personal data.

OtherOur website places 3rd party cookies from other 3rd party services which aren't Analytical, Social media or Advertising.