Skip to content

Nieuw handbal initiatief in de regio

Er komt iets nieuws op handbalgebied in de regio Deventer-Apeldoorn. TAKT regiohandbal gaat trainingen verzorgen voor jeugdige handballers van de B t/m de E jeugd. De trainingen zijn bedoeld voor iedereen die wil, het zijn dus geen selectietrainingen. Daarnaast komen er trainingen voor (aankomende) handbaltrainers

“Wij willen jeugdige handballers de kans bieden om zichzelf te verbeteren door extra te trainen onder leiding van deskundige trainers”, zegt Ellen Schutte, voormalig eredivisiespeelster van Dalfsen en één van de initiatiefnemers. “We bieden extra technische trainingen aan en daarmee proberen we het handbal in deze regio op een hoger niveau te brengen. Maar er is meer. Veel clubs hebben behoefte aan meer technisch kader. TAKT regiohandbal gaat ook daarmee aan de slag. Wij denken dat we de verenigingen kunnen ondersteunen en gaan ook trainers en mogelijke trainers helpen zich persoonlijk te ontwikkelen tot begeleider en daarmee de toekomstige trainers van de vereniging te worden.”

De trainingen zullen gegeven worden in sporthal Jachtlust in Twello. Spelers en trainers die gebruik willen maken van de trainingen van TAKT regiohandbal kunnen zich via bij gevoegd aanmeldingsformulier opgeven bij TAKT regiohandbal . Je kunt dus naast je eigen clubtraining ook de extra technische trainingen volgen bij TAKT. “De handbalbond (NHV) en de handbalschool in Raalte zijn op de hoogte van onze plannen en ondersteunen ze van harte” aldus Schutte.
Op 21 juni is er vanaf 11.00 een kennismakingstraining in de Jachtlust in Twello, zie ook bijgesloten flyer. Meld je daarvoor wel aan om zeker te zijn van een plek.

Meedoen, meld je aan voor de Kennismakingstraining:

Bij ahvachilles@handbal. nl en ellen@TAKTregiohandbal.nl. Het nieuwe handbalinitiatief gaat na de zomervakantie van start. Spelers en trainers die belangstelling hebben kunnen voor meer informatie terecht op de website TAKTregiohandbal.nl. Onze vereniging steunt dit initiatief.

Relevante berichten

Wij maken ook gebruik van cookies (beschreven in de privacyverklaring)om de website te blijven verbeteren. Maar hiervoor hebben we jouw toestemming nodig. Klik hieronder op accepteren om deze toestemming te geven.

Cookie settings

Below you can choose which kind of cookies you allow on this website. Click on the "Save cookie settings" button to apply your choice.

FunctionalOur website uses functional cookies. These cookies are necessary to let our website work.

AnalyticalOur website uses analytical cookies to make it possible to analyze our website and optimize for the purpose of a.o. the usability.

Social mediaOur website places social media cookies to show you 3rd party content like YouTube and FaceBook. These cookies may track your personal data.

AdvertisingOur website places advertising cookies to show you 3rd party advertisements based on your interests. These cookies may track your personal data.

OtherOur website places 3rd party cookies from other 3rd party services which aren't Analytical, Social media or Advertising.