Daan (speler E1) had een handbalpakket aangevraagd waarmee hij een Meet & Greet met de Oranjeheren had gewonnen. 3 mei was het zover, het hele team mocht hier mee naar toe. Het was een leuke wedstrijd,  31-21 gewonnen. Na de wedstrijd, werden er handtekeningen gevraagd op het veld en mocht er zelf een balletje worden gegooid door de jongens op het doel waar de wedstrijd was gespeeld. Daarna met zijn allen naar de Meet & Greet, waar Daan ook nog op de film mocht voor een promofilmpje waarin het shirt verloot gaat worden. Het was een leuke belevenis voor E1.

[pullquote]En toen wonnen we met ons hele team een meet en greet daar was ik heel blij mee En toen werd ik apart gezed en toe mog ik een vraag stellen en toen zij ik Waarom die tshirt geschurt waren en toen zij de ze dat turkije heel Ruig verdeedegen . IK HOOP DAT JE HET BERICHT LEUK VOND DOEI GROETJeS VAN DAAN[/pullquote]

Foto: Koen Rijpkema