Skip to content

Jeugd E wint Meet & Greet Oranjeheren

Daan (speler E1) had een handbalpakket aangevraagd waarmee hij een Meet & Greet met de Oranjeheren had gewonnen. 3 mei was het zover, het hele team mocht hier mee naar toe. Het was een leuke wedstrijd,  31-21 gewonnen. Na de wedstrijd, werden er handtekeningen gevraagd op het veld en mocht er zelf een balletje worden gegooid door de jongens op het doel waar de wedstrijd was gespeeld. Daarna met zijn allen naar de Meet & Greet, waar Daan ook nog op de film mocht voor een promofilmpje waarin het shirt verloot gaat worden. Het was een leuke belevenis voor E1.

[pullquote]En toen wonnen we met ons hele team een meet en greet daar was ik heel blij mee En toen werd ik apart gezed en toe mog ik een vraag stellen en toen zij ik Waarom die tshirt geschurt waren en toen zij de ze dat turkije heel Ruig verdeedegen . IK HOOP DAT JE HET BERICHT LEUK VOND DOEI GROETJeS VAN DAAN[/pullquote]

Foto: Koen Rijpkema

Relevante berichten

Wij maken ook gebruik van cookies (beschreven in de privacyverklaring)om de website te blijven verbeteren. Maar hiervoor hebben we jouw toestemming nodig. Klik hieronder op accepteren om deze toestemming te geven.

Cookie settings

Below you can choose which kind of cookies you allow on this website. Click on the "Save cookie settings" button to apply your choice.

FunctionalOur website uses functional cookies. These cookies are necessary to let our website work.

AnalyticalOur website uses analytical cookies to make it possible to analyze our website and optimize for the purpose of a.o. the usability.

Social mediaOur website places social media cookies to show you 3rd party content like YouTube and FaceBook. These cookies may track your personal data.

AdvertisingOur website places advertising cookies to show you 3rd party advertisements based on your interests. These cookies may track your personal data.

OtherOur website places 3rd party cookies from other 3rd party services which aren't Analytical, Social media or Advertising.