HOOFDSPONSOR – DAKA APELDOORN

DAKA Sport is een familiebedrijf dat al ruim 50 jaar actief is in de sportretail. DAKA Sport heeft 14 filialen in heel Nederland en staat bekend om haar ruime sportcollecties en wintersportspecialisme. Voor sportadvies en aankopen ga je naar DAKA Apeldoorn aan de Voorwaarts 35, naast het Omnisport.

 

 

Beachsponsor Annatommie

Snelle en doeltreffende behandeling van sportblessures

Met een team van orthopedisch chirurgen, fysiotherapeuten en radiodiagnostisch laboranten is Annatommie mc Apeldoorn in staat geblesseerde sporters van diagnose tot aan herstel te begeleiden en te behandelen. Het medische centrum beschikt over eigen diagnostische faciliteiten (MRI , röntgen en echo), zodat de klacht van de geblesseerde sporter direct goed in beeld gebracht kan worden. Vervolgens wordt het behandelplan besproken. Dit kan zowel operatief als niet-operatief. Focus ligt hierbij voornamelijk op de ‘zwaardere’ blessuregevallen. De orthopedisch chirurgen hebben veel ervaring in het operatief behandelen van veel voorkomende sportblessures, bijvoorbeeld voorste kruisband letsel, bandletsel, enkelband rupturen enzovoort. Kijk voor meer info op: annatommiemc.nl.

Als er blessures bij de leden ontstaan, dan kunnen we snel in actie komen, aangezien we zeer korte toegangstijden hebben. Voor sporters is het namelijk van grote meerwaarde om snel geholpen te worden. Wij hebben veel expertise in huis om te zorgen dat men weer snel terug op het sportveld komt’’, aldus Wouter Verhulst, fysiotherapeut en vestigingsmanager van Annatommie mc Apeldoorn.

.

 

Jeugdsponsor KFC

Het restaurant van de KFC staat op een prachtige locatie in Apeldoorn. Je kunt het niet missen als je vanuit het oosten Apeldoorn inkomt. De KFC ligt tussen het Omnisport en de Meubelboulevard. KFC Apeldoorn is de jeugdsponsor van Achilles en heeft respect en sportiviteit gekoppeld aan de samenwerking met Achilles. KFC, So Good!

Teamsponsors Achilles

De Notaris

Gelegen aan het Raadhuisplein in het hartje van Apeldoorn vindt je ons bedrijf dat sedert 1994 op
deze plek een vaste waarde is. Bij ons kan je terecht voor een goede kop koffie, een mooi glas wijn of een lekker biertje van de tap of uit de fles ( zie onze uitgebreide bierkaart ). Ook voor een (bedrijfs-) borrel of privé feestje is ons bedrijf een perfecte lokatie. Onze uitstekende keuken is elke dag geopend vanaf 09.00 uur ( op zondag vanaf 11.00 uur ) en de menukaart vind je op onze website. In onze Notariskamer op de 1e étage kan je op afspraak te lunchen, dineren of te vergaderen tot maximaal 30 personen, vraag naar de mogelijkheden, ons enthousiaste team van medewerkers zal er alles aan doen om het je naar de zin te maken.

Je bent van harte welkom bij :
Grand Café de Notaris
Raadhuisplein 1 , 7311JB Apeldoorn
Tel. 055-5785887

Mail info@grandcafedenotaris.com

//www.grandcafedenotaris.com

Solution Support
Van 't Erve Wonen

Van ’t Erve Wonen is een ‘laagdrempelige’ makelaar en financieel adviseur. Ware het niet dat zij een tuinhekje hebben, dus niet echt een drempel. De dagelijkse kreet luidt: ‘Loop maar achterom!’

Met veel plezier gaan zij aan de slag met vraagstukken van hun klanten rondom ‘wonen’ in en om Apeldoorn. Denk dan aan de aankoop en verkoop of de (her)financiering van het huis, maar ook aan andere financiële aspecten die horen bij leven en wonen. Dat zijn hele persoonlijke vraagstukken. Dat realiseren zij zich elke dag.

Jolanda van ’t Erve, NVM-makelaar/taxateur bij Van ‘t Erve Wonen, staat regelmatig als jeugdcoach bij Achilles langs de velden en keept ze zelf bij het succesvolle dames recreanten kampioensteam!

www.vantervewonen.nl

CTRL-P

Meer is mogelijk. Een evolutie is een revolutie, als het om printen gaat. Daar waar printen wordt gecombineerd met de meer traditionele disciplines binnen de grafische industrie ontstaat Ctrl-P. Pre-press, print, press, after-press, mailing & facility management. Iedere stap heeft een vaste plek in een soepel lopend en doordacht proces. Een proces, zorgvuldig vastgelegd en nageleefd volgens de ISO 9001:2008 norm.  Ctrl-P heeft vrijwel alle grafische disciplines op één locatie en binnen één proces.

Q Accountants

Q accountants en belastingadviseurs richt zich niet alleen op accountancy en fiscale werkzaamheden. Onze meerwaarde zit hem in de combinatie met expertise bij veel andere vraagstukken. We bekijken
het totaalplaatje. Dat zorgt ervoor dat we kansen zien. Soms komen we tot een totaal andere constructie dan je zou verwachten. We halen eruit wat erin zit. Q accountants, zoek niet naar een dienst, zoek naar een oplossing!

//www.qaccountants.nl

Stoffel

Circustheater voor bijzondere mensen. Voor organisaties die werken met bijzondere mensen verzorgen we kunsteducatieve projecten. Vanuit onze Circustheaterschool begeleiden we kwetsbare kinderen en jongeren in hun vrije tijd. Met gemeenten en welzijnsinstellingen ontwikkelen we speelse projecten op het gebied van diversiteit, leefbaarheid en talentontwikkeling.

//www.circustheaterstoffel.nl

Feestneus

Verjaardag vieren is je 1 dag per jaar écht jarig voelen!

Wist u dat in Nederland ruim 60.000 kinderen hun verjaardag niet kunnen vieren? Gewoon omdat er thuis te weinig geld is!

Voor veel bijstandsgezinnen is vieren van de verjaardag financieel lastig, zeker daar waar de verjaardag aan het einde van de maand valt. Ook de traktatie in de klas en een partijtje geven of er naar toegaan is vaak niet mogelijk en juist op deze leeftijd wil je als kind niet uit de boot vallen.

Ook voor uw kind is dit mogelijk. Stichting Feestneus zorgt voor een verjaardagsdoos met alles erop en eraan voor ouders die financieel een steuntje in de rug kunnen gebruiken.