Skip to content

Snelle en doeltreffende behandeling van sportblessures

Met een team van orthopedisch chirurgen, fysiotherapeuten en radiodiagnostisch laboranten is Annatommie mc Apeldoorn in staat geblesseerde sporters van diagnose tot aan herstel te begeleiden en te behandelen. Het medische centrum beschikt over eigen diagnostische faciliteiten (MRI , röntgen en echo), zodat de klacht van de geblesseerde sporter direct goed in beeld gebracht kan worden. Vervolgens wordt het behandelplan besproken. Dit kan zowel operatief als niet-operatief. Focus ligt hierbij voornamelijk op de ‘zwaardere’ blessuregevallen. De orthopedisch chirurgen hebben veel ervaring in het operatief behandelen van veel voorkomende sportblessures, bijvoorbeeld voorste kruisband letsel, bandletsel, enkelband rupturen enzovoort. Kijk voor meer info op: annatommiemc.nl.

Als er blessures bij de leden ontstaan, dan kunnen we snel in actie komen, aangezien we zeer korte toegangstijden hebben. Voor sporters is het namelijk van grote meerwaarde om snel geholpen te worden. Wij hebben veel expertise in huis om te zorgen dat men weer snel terug op het sportveld komt’’, aldus Wouter Verhulst, fysiotherapeut en vestigingsmanager van Annatommie mc Apeldoorn.

Relevante berichten

Wij maken ook gebruik van cookies (beschreven in de privacyverklaring)om de website te blijven verbeteren. Maar hiervoor hebben we jouw toestemming nodig. Klik hieronder op accepteren om deze toestemming te geven.

Cookie settings

Below you can choose which kind of cookies you allow on this website. Click on the "Save cookie settings" button to apply your choice.

FunctionalOur website uses functional cookies. These cookies are necessary to let our website work.

AnalyticalOur website uses analytical cookies to make it possible to analyze our website and optimize for the purpose of a.o. the usability.

Social mediaOur website places social media cookies to show you 3rd party content like YouTube and FaceBook. These cookies may track your personal data.

AdvertisingOur website places advertising cookies to show you 3rd party advertisements based on your interests. These cookies may track your personal data.

OtherOur website places 3rd party cookies from other 3rd party services which aren't Analytical, Social media or Advertising.