Op de foto staat het winnende team van de gemengde groep 7-8  Pr. Margrietschool.

Beste Achilles Leden,  het handbal wordt niet ruim bedeeld met aandacht. Zeker niet in Apeldoorn waarbij de lokale krant ons niet weet te vinden. Dus ook geen bericht over een leuk schoolhandbal toernooi dat woensdag middag 2 oktober op de Achilles accommodatie werd gehouden. De weergoden lagen op de loer en dat gaf ook wat probleempjes om de 3 grasvelden uit te zetten en de lijnen te trekken. De vraag bleef hangen of de belijnen niet zou worden weggespoeld. Maar tussen de buien door konden de velden worden ingericht.  Woensdagmorgen nog een enkele bui en tot blijdschap liet de zon zich ook nog zien zodat om half twee  het begin signaal kon worden gegeven met “hoera” droge velden. Tot rondom half vijf moesten de wedstrijden  toch nog enkele keren onderbroken omdat het van “boven erg ging lekken”. Ondank het weer kan Achilles weer terug zien op een geslaagd handbal festijn. En wat belangrijk is, is het feit veel kinderen kennis gemaakt hebben met het handbal spelletje.

Met dank aan de vrijwilligers die bezig zijn geweest met de opbouw van de velden; de scheidsrechters met  deze keer van een wel sterk gemêleerde leeftijd, de wedstrijd leiding en de bar-bezetting. En na het poetsen kon om 18.00 uur de deur dicht getrokken worden.

Uitslagen       

gemengd  groep 3-4           

1 De Kring 3                        

2 Kon. Wilhelminasch. 1       

3. Pr. Margrietschool 1 

gemengd groep 5-6

 1 De Korenaar 2

2 De Korenaar 1

3 Pr. Margrietschool 1

gemengd groep 7-8

1 Pr. Margrietschool 1

2 Kon. Wilhelminacsch. 1

3 De Korenaar 1