Zoals velen van jullie wel gemerkt hebben heeft afgelopen maandagavond een belronde plaatsgevonden t.b.v. de Vriendenloterij. De volgende dames hebben deze taak op zich genomen en vol enthousiasme gebeld: Ilse Sijtsma, Leonie van der Zwan, Ellen de Lange, Silvia Strijtveen, Anique Lamers, Gerrie Mulder en Karin van Eijndt. Joyce Brouwer kwam ook nog even kijken, maar omdat het bellen voortvarend verliep hoefde zij niet bij te springen. Debby Dietrich had zich ook opgegeven, maar kon pas vanaf 20.30 uur. Omdat de actie heel goed vorderde, is zij afgebeld.

De dames zijn zelf ook erg blij met het resultaat, 17 nieuwe aanmeldingen en 8 leden die al lid zijn, maar Achilles nog moeten opgeven als begunstigde.

Dames, jullie hebben het voortreffelijk gedaan !! Bedankt voor jullie inzet en enthousiasme.

Namens het bestuur

Dick van Groen en Gerhard Spijkerbosch