Wat een lawaai afgelopen vrijdag bij het clubhuis van Achilles. Wat was er aan de hand?

Het was weer tijd voor het jaarlijkse paasfeest bij Achilles voor de E, F en H-jeugdleden met broertjes en zusjes. Het feest begon officieel om 10.00 uur, maar ruim voor aanvang waren de eerste kinderen al aanwezig.

De hele kantine was omgebouwd naar een knutselparadijs. Dit jaar mochten de kinderen vogelhuisjes timmeren of een vogelhuisje maken van melkpakken. En dat timmeren veroorzaakte een oorverdovend lawaai. Niet alleen de kinderen, maar ook de ouders hadden heel veel plezier!!

Tussen het timmeren en knutselen door mochten er natuurlijk ook paaseieren gezocht worden. Gelukkig was de paashaas ook dit jaar weer aanwezig en had genoeg hulpjes om de paaseieren te verstoppen. Dit jaar was er een speciaal “groen ei”. Nadat de eieren verstopt waren mochten eerst de F en H leden, met broertjes en zusjes, eieren zoeken. De eieren waren goed verstopt rond het clubhuis, maar alle kinderen konden heel goed zoeken. Het “groene ei” werd gevonden door Phileine van Zuidam en zij had hiermee 2 vrijkaartjes voor Monkey Town gewonnen.

Na nog een verstopronde waren de E-leden aan de beurt om eieren te zoeken. De eieren waren dit keer iets moeilijker verstopt. Het “groene ei” had de paashaas dit keer heel goed verstopt en het duurde ook wel een tijdje voordat Lindsey Wilbrink deze gevonden had. Lindsey had hiermee 2 vrijkaartjes voor Kids Playground gewonnen.

 

In de bestuurskamer was de bingomolen voor de dag gehaald en werden er door de kinderen fanatiek nummertjes weggekrast om kans te maken op leuke prijsjes.

Rond 11.40 uur was het tijd om de hamers neer te leggen en de knutselspullen op te ruimen, want als verrassing waren er broodjes knakworst. En de paashaas had nog een verrassing in petto, 2 vrijkaartjes van Kids Playground voor het “grappigste vogelhuisje”. Deze zijn gewonnen door Vlinder.

Als afsluiting van deze geweldige creatieve ochtend ging de paashaas nog met alle kinderen op de foto en kregen de kinderen nog een lekkere chocolade haas mee naar huis.

Vervolgens hebben de hulpjes van de paashaas de kantine opgeruimd, de paashaas uitgezwaaid en met een goed gevoel de deur afgesloten.

Het paasfeest was erg geslaagd.

Met vriendelijke groeten
De ledencommissie