Onze club doet komend jaar mee aan “in beweging voor Heel Apeldoorn Rein”, de opruim- en inzamelactie van flesjes en blikjes, een initiatief van de gemeente Apeldoorn. Lees gauw verder hoe jij een bijdrage kan leveren aan een beter milieu en de kas van AHV Intersport Jonker Achilles kan spekken met klinkende munt…

Een uitdaging om in beweging te komen voor een schone omgeving. Lever lege blikjes en plastic flesjes 0,2 t/m 0,75 liter zonder statiegeld) in. Als startbonus ontvangen wij als vereniging éénmalig 250 euro. Daar bovenop ontvangen we € 0,05 per ingeleverd blikje of plastic flesje (met een maximum van 20.000 stuks voor komend jaar).

Wij hebben ook als taak om het gebied rond het clubhuis schoon te houden. De aanpak hiervan volgt nog.

Inzamelpunten
De blikjes en flesjes kunnen bij de volgende automaten worden ingeleverd. De unieke code voor AHV Intersport Achilles is 1077
1.    Automaat bij Jumbo de Mheen (retourette)
2.    Automaat bij Albert Heijn in Ugchelen
3.    Automaat bij WC Eglantier (Recycle Center)

Beschadigde of platte flesjes en blikjes worden niet geaccepteerd bij bovenstaande automaten. Deze kunnen worden ingeleverd bij de Oude gemeentewerf, Vlijtseweg 64 (tegenover La Vie Keukens). Elke eerste en derde zaterdag van de maand van 9.00 – 12.00 uur op afspraak met Circulus-Berkel via 0900-9552. Hier kunnen ook grote aantallen worden ingeleverd.
Zie ook //www.apeldoorn.nl/ter/verenigingen-opgelet voor de voorwaarden.

De drie verenigingen die de meeste blikjes en flesjes hebben ingeleverd, ontvangen nog eens een extra geldbedrag dat kan oplopen tot € 500,00.

Hierbij dus een oproep aan iedereen om het komende jaar zoveel mogelijk lege blikjes en kleine plastic flesjes in te leveren.

Doe jij ook mee?

Met vriendelijke groeten
Tonnie van Rijn
Gerhard Spijkerbosch